Problemen op het vlak van intimiteit geven vaak een scala aan onprettige gevoelens;
verdriet, onmacht, schuldig- en ongemakkelijk voelen.
Veel vrouwen lijden hier vaak langdurig onder en een weg hieruit is moeilijk te vinden.

Een aantal voorbeelden uit mijn praktijk:

  • mijn partner spreekt me erop aan dat ik hem op seksueel gebied te kort toe 
  • Ik vind het fijn om aangeraakt te worden maar als dit een seksuele lading krijgt, klap ik dicht
  • ik voel uit mezelf geen behoefte meer aan sex. Het initiatief komt altijd van mijn man (overigens een geweldig lieve, respectvolle en geduldige man).  Het is s niet zo dat mijn lichaam niet reageert op aanraking of dat ik het helemaal niet fijn vind.

Ondersteunende frequenties:

De Liquid Light frequencies bieden uitkoms. Lees de beschrijving en voel welke frequentie resoneert. Vaak zijn er 1 of 2 direct passend. Anderen misschien later in de tijd (of zijn al opgelost door het werk wat je doet en/of de frequenties die je al hebt gebruikt). Boek je een consult dan ontvang je een persoonlijk advies van frequenties om in te nemen en ook intuitief op het lichaam aan te brengen.
  • Sinti nieuwste frequentie! Spray voor seksualiteit en intimitei
  • Alchemama 1 Loslaten oude pijn van het vrouwelijke. Maakt verlatingsangst los, afwijzing op het vrouwelijke en oud verdriet welke is opgeslagen in organen in het bekken.
  • Alchemama 4. Werkt door op het hele lichaam, alsof het hele lichaam één hartenergie wordt. Dit geeft mildheid aan het bewustzijn. De polariteit man-vrouw wordt hersteld.
  • Alchemama 6. Samengaan van mannelijke en vrouwelijke energie. Het vrouwelijke wordt hersteld in zijn oervorm, de seksuele vrouwelijke energie wordt volledig in haar eer hersteld.
  • Alchemama 21 Geeft de vrijheid dingen te doen die overeenkomen met ons hart. Vrij van aangeleerd gedrag en los van banden waar wij aan vast houden en die ons niet langer dienen. Wij lossen negativiteit op door te kiezen voor onvoorwaardelijke liefde. 
  • Transluca 6. Loslaten van angst zonder angst.
  • Living Thirteen 1. Het is helpend om een aantal meditaties te doen op het onderwerp geboorterecht. Je kunt dan teruggaan naar het moment van geboorte om de energetische blauwdruk van de staat van ontspanning van het fysieke lichaam (met aandacht voor de spiercellen).

Het doorwerken van de Alchemama 1 serie (12 flesjes)

De serie Alchema 1 (flesjes 1--12).zijn zeer ondersteunend om door te werken voor heling op seksualiteit. Je kunt het boek van deze serie hier downloaden als PDF.
Deze serie is specifiek voor het helen van issues op het gebied van vrouwelijkheid. Je kunt de flesjes het beste een voor een innemen, ervaren en integreren. Ieder flesje draagt een unieke frequentie die specifieke blokkades heelt. Je start met het eerste fleje, deze neem je 2-3 weken in (of gebruik je intuïtief) en vervolgens ga je door naar het tweede flesje. 

Blogs om meer te lezen...

Blog 1.  Hoe innerlijke kind issues doorwerken op je seksuele leven en hoe je deze kunt helen 
Blog: 2.  Ervaar je stress, ben je jezelf kwijt en lopen je relaties niet lekker? 

Extra ondersteuning? Telefonische coaching voor healing van seksuele problemen

Tijdens het consult bespreken we wat er nu speelt. Of dit altijd zo is geweest of verandert is in de loop van de tijd. We kijken naar gebeurtenissen in het verleden die een heldere aanleiding kunnen zijn. Daarna gaan verder terug in de tijd 'toen alles nog goed was'. We onderzoeken emoties en ervaren hoe het lichaam reageert. Door visualisatie en Healing Arts therapie helen we het lichaam en lichtlichamen van spanningen zodat de energie weer kan gaan stromen. In de meeste gevallen zijn 3 sessies voldoende. Klik hier voor meer informatie. 
Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Serie Alchemama - vrouwelijke kwaliteiten -heling seksualiteit

219,00

visibility
shopping_cart

Transluca 6 - Loslaten van angst zonder angst, herstelt contact met gevoel, eenheidsbewustzijn

Kennis integratie zonder dat het botst met angst uit vorige levens voor verborgen kennis. Herstelt het...

21,95

visibility
shopping_cart

Alchemama 1 - Loslaten oude pijn van het vrouwelijke

21,95

visibility
shopping_cart

Alchemama 4 - herstel vrouwelijke/mannelijke polariteit

21,95

visibility
shopping_cart

Alchemama 6 - herstel van de seksuele vrouwelijke energie

21,95

visibility
shopping_cart

Living Thirteen 1 - geboorte- en bestaansrecht, fysieke ontspanning

21,95

20%
visibility
shopping_cart

Higher Love 10 ml spray pen

9,95

7,95


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Laat je licht stralen!

Ben je nieuw op deze website?

De lichtfrequenties zijn een Nederlands product. De krachtige sprays en flesjes zijn al 25 jaar verkrijgbaar en worden over de hele wereld veilig gebruikt door volwassenen, kinderen, baby's en dieren. Deze middelen zijn speciaal gemanifesteerd voor mensen met een hoge gevoeligheid en een hoog bewustzijn. De frequenties kunnen het beste worden ingenomen of worden aangebracht op het lichaam. 

Klik hier voor een overzicht van alle frequenties