Deze 12 flesjes helpen je om bij je gevoel te blijven en eerlijk te zijn naar jezelf, om je angst in de ogen te kijken vanuit liefde voor jezelf. Zij ondersteunen je om te staan voor jouw waarheid. Ook helpen ze je om je bewustzijnsveld uit te breiden naar  jouw sterrenafkomst en thuis te komen in jezelf zonder maatstaf naar andere mensen. Je ervaart dat tijdlijnen samenvallen: heden, verleden en toekomst zijn in hetzelfde moment van nu en de heling die jij activeert, werkt door in het nu.
 
Bezig met laden...

Serie Transluca

Eerlijk zijn naar jezelf, je angst onder ogen zien, jouw waarheid, thuiskomen in jezelf

219,00

Transluca 1 - aardt diep, rust en kalmte, zuivere wilskracht, materie en gehecht aan lijden

Aard je diep in de aarde tot in de 5e D. Geeft rust & kalmte in crisissen, zuiver om te gaan met wilskracht (spirituele macht), materie en gehecht aan lijden.

21,95

Transluca 2 - Loslaten plichtsgevoel, juist denken, spreken, handelen. Vorige levens

Loslaten plichtsgevoel. Verantwoordelijkheid: juist denken, spreken en handelen. Opruimen-loslaten vorige levens. Klaar voor informatie uit Hogere Dimensies?

21,95

Transluca 3 - Trauma verwerking zonder beschadiging. Angst om te voelen, heling lichamelijke kwalen vanuit karma. Liefde en binding in vrijheid!

Om trauma te verwerken zonder beschadiging. Bij angst om te voelen. Heling lichamelijke kwalen vanuit karma. Immens gevoel van liefde en binding in vrijheid!

21,95

Transluca 4 - incarnatie: oplossen pijn, bewustwording, schuldgevoelens, planetaire oorsprong: lage rugwervels en pijnappelklier

Lost incarnatie-pijn. Brengt bewustwording over ervaringen uit vorige levens en ruimt schuldgevoelens op. Lendenwervels, pijnappelklier: planetaire oorsprong.

21,95

Transluca 5 - rechtvaardigheid, eerlijkheid en transparantie, loslaten overtuigingen

Ontvouwt eerlijkheid en transparantie. Loslaten van oude manieren en overtuigingen. Rechtvaardigheid. Rust in denken, transcendent- en eenheidsgevoel.

21,95

Transluca 6 - Loslaten van angst zonder angst, herstelt contact met gevoel, eenheidsbewustzijn

Kennis integratie zonder dat het botst met angst uit vorige levens voor verborgen kennis. Herstelt het contact met je gevoel. Eenheidsbewustzijn.

21,95

Transluca 7 - Eigen gevoel ontdekken, loslaten denken, centreert, creativiteit, hart

Voelen; loslaten denken, eigen gevoel leren voelen. Brengt je helemaal naar binnen, opent creativiteit en spreken vanuit hart. OVW liefde voor zelf - anderen.

21,95

Transluca 8 - Meesterschap: luisteren hart - zeggenschap denken (angsten-behoeftes), loskomen materie, verbinding hogere dimensies

Meesterschap: luisteren hart - zeggenschap denken (angsten-behoeftes), loskomen materie, verbinding hogere dimensies

21,95

Transluca 9 - fundering, staan voor jouw missie los van oordeel van anderen. verbonden met hogere lichtwereld

De fundering. Je staat volledig voor jouw missie met plezier en zelfvertrouwen, los van oordeel van anderen. In verbinding met de hogere lichtwereld.

21,95

Transluca 10 - Talent leven, wensen realiseren, inzicht reïncarnaties, tijdreizen, multidimensionaliteit

Het koninkrijk, angst om talent te laten zien, realiseren wat je wenst, reïncarnaties, tijdreizen, multidimensionaal, verbinding universum.

21,95

Transluca 11 - Innerlijk weten: helder zien en -voelen, loslaten vreemde energie├źn

Innerlijke weten: helder zien en helder voelen. Herken wat door jezelf gecre├źerd is en wat niet. loslaten vreemde energie├źn.

21,95


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Laat je licht stralen!

Ben je nieuw op deze website?

De lichtfrequenties zijn een Nederlands product. De krachtige sprays en flesjes zijn al 25 jaar verkrijgbaar en worden over de hele wereld veilig gebruikt door volwassenen, kinderen, baby's en dieren. Deze middelen zijn speciaal gemanifesteerd voor mensen met een hoge gevoeligheid en een hoog bewustzijn. De frequenties kunnen het beste worden ingenomen of worden aangebracht op het lichaam. 

Klik hier voor een overzicht van alle frequenties