Living Thirteen 1 - geboorte- en bestaansrecht, fysieke ontspanning
Living Thirteen 1 - geboorte- en bestaansrecht, fysieke ontspanning
  Living Thirteen 1 is het flesje van de doos Living Thirteen dat de diepste doorwerking geeft op het fysieke lichaam. Deze lichtfrequentie geeft aan jou alle ondersteuning om tot in je...
€ 21,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 

Living Thirteen 1 is het flesje van de doos Living Thirteen dat de diepste doorwerking geeft op het fysieke lichaam. Deze lichtfrequentie geeft aan jou alle ondersteuning om tot in je basis en basischakra het oude los te laten en je fysieke lichaam op te bouwen als een nieuw, ruim en licht huis voor al jouw multidimensionele zelven.
Je basis gaat allereerst over bestaansrecht of geboorterecht, over wie je bent vanuit de hogere dimensies, om dat op aarde te brengen en nieuwe vormen te genereren. In het meesterschap waar de doos Living Thirteen over gaat, kun jij alleen jezelf bestaansrecht geven door jezelf en je fysieke bestaan onvoorwaardelijk lief te hebben tot in de stof. Dan kunnen de laatste restjes ‘gruis’ in je basischakra opgeruimd worden. 
De kern van je hartsenergie komt in de kern van het hologram van je eerste chakra. Dat herstelt het lichthologram in het basischakra en het verfijnt en verhoogt de lichtgeometrie van het lichaam. De lichtgeometrie wordt een meervoudig kleurenspectrum van regenboogkleuren, wit en goud vanuit de hogere dimensies. De substantie van het fysieke lichaam krijgt als gevolg van de ophoging van het hologram een hogere trilling en herstelt zichzelf. Dat geeft kracht en vrije keus, liefde voor het leven. Liefde voor de grootsheid van het leven.
In de Kabbalah, de levensboom die ons de weg van creatie laat zien, is Kether de Kroon of eerste impuls en Malkut het koninkrijk of de manifestatie. Bij flesje 1 worden Kether en Malkut uitwisselbaar: in je basis ben je net zo heilig als in je kruinchakra. Wat jij nieuw neerzet op aarde voedt de kosmos en andersom. 
Dit is wat Quetzalcoatl ons toont. Volgens de legende keert hij in deze tijd terug. Hij is de gevederde slang die in je stuitje wordt gewekt (de kundalini energie, de scheppingskracht) en door je ruggengraat oprijst en jouw nieuwe vleugels geeft. 
Jouw basis is ook jouw toegang tot het zwarte galactische centrum als een oneindig potentieel van lichtenergie en lichthologrammen. Jij schept  en manifesteert een nieuwe werkelijkheid met nieuwe paradigma’s. Dit doe je vanuit eenheid en kracht waarin het vrouwelijke volledig in balans is met het mannelijke.

De vloeibare velden van eenheid herken ik in mijn lichaam en in de aarde. Ik herstel het hologram van de levende Ene op aarde: ik ben mens en vlees geworden Schepper God of Godin.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.