Higher Love 10 ml spray pen
Higher Love 10 ml spray pen
Higher Love Deze pure Liefdes-essence wekt de geest, bevrijdt de ziel en gidst naar eenheidsbewustzijn ‘Higher Love is ‘n echte krachtpatser vanuit liefdevolle...
€ 9,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Higher Love
Deze pure Liefdes-essence wekt de geest, bevrijdt de ziel en gidst naar eenheidsbewustzijn

‘Higher Love is ‘n echte krachtpatser vanuit liefdevolle zachtheid’.


Een mooie stap in het Aquarius tijdperk

Gedachten, emotionele stemmingen en cellulaire onevenwichtigheden hebben specifieke parallelle golflengtes (frequenties). De Higher Love Spray helpt je af te stemmen op de verkwikkende frequenties die je geest en ziel zoeken, net als afstemmen op je favoriete radiostation. Deze spray stemt af op de golflengten van heelheid, innerlijke vrede, liefde en vreugde. Het ondersteunt je eenheidsbewustzijn.
 

‘Ik ervaar meer zachtheid, eenheid als een warme deken in een onrustige tijd – omgeving’.


De toenemende cellulaire levendigheid draagt bij aan jouw genezing, die van de mensheid én van onze planeet. 3D-stemmingen en belemmerende coderingen van het hier en nu lossen op en verdwijnen in tijd en ruimte. 

‘De spray roept mijn energie weer tot leven. Het borrelt en bruist. Het geeft een diepere verbinding met de levensenergie, de levensadem, met de aarde en al het leven’.

 

Hebben mensen om je heen een heel ander geloofssysteem?

Hoe kun je het verschil in perspectieven accepteren en respecteren? In een wereld van framing, fake nieuws en intimidatie is het een uitdaging om trouw te blijven aan jezelf zonder energieverlies.
 

Dit is wat je kan helpen

Neem een moment voor jezelf en stem af op jouw liefdesveld en zie wat er voor je gebeurt. Gebruik de spray. De frequentie sluit op een zachte, kalme en vredige manier aan op jouw vibraties. Voel en ervaar dit en stem af op liefde, de onuitputtelijke bron in jou. Voel deze energie en laat deze stromen. Voel de verbinding tussen jouw lichaam, ziel en geest. Voel de eenheid. In jou, met de mensen en alles om jou heen. Doe dit met al je zintuigen. Zie hoe nieuwe frequenties binnenstromen, voel wat er in beweging komt en kan shiften. En geniet.

Door trouw te kunnen zijn en steeds opnieuw af te stemmen op jouw eigen trillingsfrequentie en jouw liefdesveld, wordt deze sterker en sterker. Dit alles versnelt de ontwikkeling naar een hoger bewustzijn.

 

Meer ervaringen van Higher Love


‘Het helpt een diepere verbinding van liefde naar mezelf en van daaruit naar anderen te ervaren. Ik ervaar meer vrede en ontspanning in aanwezig zijn bij mezelf waardoor ik ook meer ruimte heb voor alles wat er om je heen gebeurt. Ik zie de schoonheid en voel een dieper geluk, liefde voor het leven, voor mijn eigen pad en dat van anderen’.

‘Ik zou de spray zeker adviseren. Het is juist nu zo belangrijk om ons meer te verbinden met liefde voor het leven, als tegenhanger van de collectieve angst die soms zo over aanwezig lijkt te voelen.’ 


‘Higher Love heeft mij weer in contact gebracht met mijn zachte energie, die verbinding was ik redelijk kwijt!’                                                                                                                                             
 

‘De spray herinnerde me aan de blijdschap en gevoel van geluk dat ik goed ken, maar soms (en zeker de laatste periode) niet voel. Het gaf me er als het ware weer een directe verbinding mee, snel en zonder omwegen.
De energie helpt me bovendien om me bewust te worden van de dingen waar ik levensenergie - en plezier in vind en door krijg en hier meer gehoor aan te geven. Ik ben steviger in- en voor mijzelf gaan staan wat me automatisch een groter gevoel van vrijheid bracht.’

‘Higher Love is een frequentie waar de sluiers vanaf zijn, waar weer openingen en licht voelbaar worden, waardoor t allemaal wat minder zwaar is.’

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.