Serie Alchemama - vrouwelijke kwaliteiten -heling seksualiteit
Serie Alchemama - vrouwelijke kwaliteiten -heling seksualiteit
Deze lichtflesjes activeren een sensuele en ontvangende energie in je buik en hoofd, of je nu man of vrouw bent. Zij activeren je scheppende en creatieve vermogens met lichtheid en speelsheid. De...
€ 219,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Deze lichtflesjes activeren een sensuele en ontvangende energie in je buik en hoofd, of je nu man of vrouw bent. Zij activeren je scheppende en creatieve vermogens met lichtheid en speelsheid. De energie is gecentreerd in jezelf waardoor het jouw eigen inspirerende energieveld is van waaruit je in vrijheid met anderen samen kunt zijn of samen kunt werken. Je ervaart hoe je op een zachte, ontvangende en vrouwelijke manier creatief en scheppend bent en ervaart de energetische extase van je lichaam.

Ontwaken van de onderbuik
Blog door Mirella


De lichtfrequenties zijn heel mooi om te gebruiken tijdens sessies gericht op een bepaald thema, met een bepaald doel, om zo makkelijker door een proces heen te komen of meer bewustzijn te krijgen op dit thema.
Maar we kunnen ook buiten een sessie om de flesjes gaan gebruiken. We zouden hierbij vooraf een bepaalde verwachting kunnen hebben, of dat er een bepaald thema in ons leven speelt, en we met een bepaalde intentie gericht op dit thema beginnen met de lichtfrequenties. Maar het kan ook zo zijn dat we intuïtief met de frequenties beginnen -zonder intentie of verwachting- en later pas de uitwerking van de flesjes gaan opmerken.

Dit laatste was de afgelopen weken bij mij het geval. Ik startte zonder intentie en zonder doel met de flesjes van Alchemama (doos II).  
Wat mij opviel was dat ik mij af en toe zo ontzettend gelukkig en blij voelde terwijl daar geen reden voor was. Het was een gelukkig gevoel dat eigenlijk altijd in iedereen aanwezig is en waar we ten allen tijde contact mee kunnen maken, maar wat we niet altijd ervaren omdat we in meer of mindere mate de verbinding met onsZelf zijn verloren. In verbinding met onszelf, hebben we het gevoel dat we écht leven, dat we het leven echt béleven! Zonder verbinding met jeZelf zullen we wel ervaren, maar omdat we geen werkelijk contact hebben met onszelf (onze levenskracht/passie) én het leven, zullen de ervaringen meer statisch beleefd worden. Zodra we ons begeven op het pad van bewustwording en we onszelf steeds beter leren kennen, en hier ook onze keuzes op baseren, zullen we in toenemende in verbinding met onszelf, ons steeds gelukkiger voelen. Op een of andere manier gaf Alchemama mij ook deze ervaring. Heel fijn.

Een nog groter thema dat in mij is opgestaan tijdens het gebruik van de Alchemama serie is (een deel van) het ontwaken van mijn onderbuik. Ik merk dat er stukken in mij ontwaken en tegelijkertijd om aandacht vragen doordat ze gevoeld willen worden waardoor ze als het ware 'belicht' worden. Belicht door mijn bewustzijn dat bij dit gevoel aanwezig kan blijven. Het gevoel kan ik omschrijven als een soort vuur of groot verlangen wat ik in eerste instantie zou vertalen naar een seksueel verlangen, maar wat ik al snel heb gemerkt is dat het veel verder gaat dan dat. Ik merk dat deze laatste vertaalslag van het gevoel te oppervlakkig is maar dat de meesten van ons lange tijd niet 'beter' wisten omdat ons bewustzijn niet verder reikte dan het fysieke aspect. 
Naast dit grote vuur en verlangen, bestaat er ook een soort frustratie doordat ik 'weet' dat dit vuur niet te blussen is door hier fysiek iets mee te gaan 'doen'. Frustratie omdat ik ergens naartoe wil, maar ik kan er nog niet komen of Zijn. Ik heb uiteindelijk bewust contact gemaakt met dit gevoel waarop ik uitkwam bij een immens verdriet. Al snel wist ik dat dit verlangen een heel sterk en groot verlangen is naar eenheid. En seksualiteit kan de opening zijn om dit gevoel enigszins te kunnen ervaren, maar het gaat veel verder en dieper. Soms kunnen zaken in ons aardse leven symbool staan of enigszins een poort vormen naar iets wat hieronder ligt in vele diepere lagen. 
Door contact te maken met het sterke verlangen en de frustratie, voelde ik heel even die ware eenheid en meteen ook het grote zielsverdriet van het afgescheiden raken en gedeeltelijk nog steeds de ervaring van afgescheidenheid in dit moment. 

Voor mij is het duidelijk dat ik de pijn van het afgescheiden raken nu mag gaan toelaten en verwerken waardoor er ruimte komt om in toenemende mate eenheid te kunnen ervaren hier en nu. In een lichaam, hier op aarde. Want dat is mogelijk; de menselijke Engel die de hemel hier op aarde brengt in volledige acceptatie van de dualiteit en deze overstijgt door middel van liefde. Het omarmen van elk aspect en elke pool van de dualiteit, zal ons in volledige acceptatie brengen en dus liefde. Eenheid op aarde. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.