Love-sprays

 The Love Sprays
– A trilogy of remembrance,
awakening a new Age

 
The Love Sprays
- Een trilogie van herinnering,
het ontwaken van een nieuw tijdperk
 
De Love Sprays begonnen zich te manifesteren in mijn vakgebied in 2019 om de overgang naar een hoger bewustzijn te ondersteunen, waardoor ze gemakkelijker toegang hebben tot nieuwe verhoogde frequenties op onze planeet en in onszelf. Toen deze sprays tot stand kwamen, was het duidelijk dat ze aarding, kracht, kalmte, liefde, Licht, vernieuwing en herinnering belichamen om het ontwaken te ondersteunen te midden van toenemende 3D-weerstand en het proces te ondersteunen om deze verschuiving draaglijker te maken. De huidige dichtheid op onze planeet is aan het broeien als een donkere storm en verzet zich tegen verandering. De stortregens van de storm hebben corrosie aan het licht gebracht die onder de oppervlakte op de loer ligt, nu zichtbaar in de verwoesting van de COVID-pandemie, aan het licht gebracht misbruik van macht en controle in gevestigde instellingen en in de manipulatie van ons eigen DNA.
 
Sound of Silence, S.O.S., werd als eerste geboren. De frequenties in deze spray helpen je sterk en gegrond in het oog van de storm te staan, als een reddingsboei, die je terugleiden naar je aangeboren wijsheid, innerlijke waarheid en zielsmoed temidden van chaos, stress, ongeloof en onzekerheid. Diep in de innerlijke stilte, in de stilte van het oog van de storm, leiden je intuïtie en wijsheid je terug naar een plaats van gegronde vrede, naar je centrum, die de weg wijzen en jou en de mensheid naar huis leiden.
 
Nataraja, Relight my Fire is ontstaan ​​om intensiverende energieën van angst, somberheid, isolatie en negatieve denkpatronen te verlichten en op te lossen. Voor velen zijn de toenemende stemmingen van angst en depressie geïntensiveerd met Lock Downs. Deze prachtige spray wakkert onze levenskracht aan en helpt ons ons licht te herontdekken en ons innerlijke vuur weer te voelen, waardoor we de hele dag door momenten van vreugde en hoop doen oplaaien. In dit vernieuwde bewustzijn kunnen we ons verbinden met de uitbreiding van Licht op onze planeet en de evolutie van ons DNA.
 
KaKeeNa, Hogere Liefde, manifesteerde zich begin 2021 toen de wereld en de mensheid schreeuwden om eenheid, verbinding, vrijheid en spiritueel ontwaken in deze zeer uitdagende tijd op de planeet. Deze spray kwam op 11 februari 2021 beschikbaar en ondersteunt het verlangen van je geest naar volledig ontwaken, het verlangen van je ziel naar vrijheid van meningsuiting en de cultivatie van Eenheidsbewustzijn en verbondenheid door de Aarde.
Deze prachtige spray, de derde in de trilogie, aardt je in jezelf en helpt je trouw te blijven aan en afgestemd te blijven op je unieke trillingsfrequentie, keer op keer, zodat je liefdesveld sterker en sterker wordt, waardoor je ontwikkeling naar een hoger bewustzijn wordt versneld.

Kies Liefde, altijd.

Choose Love, Always.
 

Usage Advice


Take a moment for yourself.
Spray the liquid Light Frequency into your energy field or directly into your mouth.
Become aware of your inner feeling state. Inhale and gently release anything that is no longer needed as you exhale.
Know that you are supported when you consciously 'tune in' to what you are seeking.
Use the frequency that calls to you, when it feels supportive.

Surrender and open yourself to the transforming vibrations, allowing 3D density and all disturbances to dissolve.
Tune in to your soul, and renew in gentle peace, tranquility and Oneness.
See Light in every cell of your physical body expand, expanding your consciousness.
 
Use the spray at least 3 times a day for 3 weeks.
Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Higher Love 50 ml

46,00

visibility
shopping_cart

Higher Love 10 ml spray pen

9,95

17%
visibility
shopping_cart

Terug naar je gevoel | Sound of Silence S.O.S. 50 ml.

Ben je op zoek naar verbinding en wil je terug naar je gevoel, naar in je lichaam zijn in plaats van in je hoofd? Als je het denken 'uit'...

46,00

38,00


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies

Laat je licht stralen!

Ben je nieuw op deze website?

De lichtfrequenties zijn een Nederlands product. De krachtige sprays en flesjes zijn al 25 jaar verkrijgbaar en worden over de hele wereld veilig gebruikt door volwassenen, kinderen, baby's en dieren. Deze middelen zijn speciaal gemanifesteerd voor mensen met een hoge gevoeligheid en een hoog bewustzijn. De frequenties kunnen het beste worden ingenomen of worden aangebracht op het lichaam. 

Klik hier voor een overzicht van alle frequenties