Esoterische-Techniek en de lichtfrequenties

Blog door Sandra Manus

Graag stel ik mij even aan jullie voor. Ik ben Sandra en ben getrouwd met Ivo Manus, samen hebben we 2 dochters waar we met veel plezier onze handen vol aan hebben. Daarnaast run ik mijn eigen bedrijf ‘Esoterische-Techniek’ waarmee ik tal van producten maak van orgonite; het hedendaagse antwoord tegen de alsmaar verder oprukkende elektro smog die onder andere wordt veroorzaakt door diverse vormen van draadloze tele-communicatie. Maar hierover straks meer, ik wil graag beginnen met het ons bindende levende product van de Healing Arts de Liquid Light Frequencies.
 Toen ik in 2008 voor het eerst in aanraking kwam met de Healing Arts, was dit voor mij een ‘thuiskomen’. Ik ben daarom ook direct met de opleiding begonnen en heb door de jaren heen het gehele traject doorlopen tot en met de docenten opleiding aan toe.
 Ofschoon ik daarna wel diverse pogingen heb ondernomen om met groepen aan de slag te gaan, wist ik eigenlijk al heel snel dat dit niet mijn weg zou worden. Toch lag er die uitdaging om mijn verworven kennis opgedaan tijdens een scala van levens en samengevat tijdens de Healing Arts bijeenkomsten, vorm te gaan geven in dit leven ….. mijn leven(!).
 
Indertijd ….. we spreken nu 2010, startte ik gedreven door nieuwsgierigheid met een toenmalige compagnon een bedrijfje in de productie van orgonite en chembusters.
Een product dat ooit ergens in de jaren ’30 tot leven kwam onder de bezielende kennis en inzichten van Wilhelm Reich ( jawel …. die bekende psychotherapeut).
Na aanvankelijk succesvol te zijn met dit bedrijfje, bleef voor mij de uitdaging bestaan om dit product nog verder uit te werken en te ontwikkelen. Op zoek naar andere vormen, persoonlijke vormen die zowel ethisch als esthetisch verantwoord waren …… op dit punt werd voor mij de toepassing van de Healing Arts frequenties en de HA kennis steeds meer van belang.
Ik wilde mij als een beeldend kunstenaar verder blijven ontwikkelen, als een groeiend element steeds weer op zoek naar de ultieme vorm, mee verend in het leven van NU. De enige manier om dit te kunnen doen was om zelfstandig verder te gaan, samen met mijn man (carver van kristallen schedels) vormen wij het bedrijf Manus Art.
 
Sinds kort werk ik ook met verschillende mensen in co-creatie, o.a. met een beeldend kunstenaar in Heilige Geometrie en een gerenommeerde edelsmid, met wie ik een exclusieve lijn van handgemaakte orgonite hangers in zowel koper als zilver op de markt zal gaan brengen.
Ook ben ik bezig met een productlijn waarin ik de Animal Healing van de HA zal verwerken speciaal bestemd voor onze geliefde huisdieren.
Het assortiment verandert regelmatig en veel van mijn producten zijn uniek, zo uniek zelfs dat tegen een geringe vergoeding ik ook voor jou een orgonite of chembuster op maat kan maken. Op jou afgestemde vormen, edelstenen/mineralen en uiteraard de Healing Arts Frequencies.
Neem hiervoor gerust contact met mij op.

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten,
Met warme groet,
Sandra Manus