Relax! (kinder Grounding spray)

Relax! Deze spray is speciaal voor kinderen is ontwikkeld en brengt rust en focus! De spray brengt je 'uit je hoofd en in je lijf'. Dit ondersteunt het beter slapen. Ook helpt het bij kind...

€ 15,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Relax!
Deze spray is speciaal voor kinderen is ontwikkeld en brengt rust en focus!

De spray brengt je 'uit je hoofd en in je lijf'. Dit ondersteunt het beter slapen. Ook helpt het bij kinderen die erg veel onrust in hun lijf hebben en (dus) niet stil kunnen zitten. 
Als kinderen onrustig zijn (bijvoorbeeld voor een tandartsbezoek of bij moeilijke, spannende situaties als het feest rondom Sinterklaas!) kan de Relax! spray gebruikt worden om het kind meer rust te geven en weer in zijn eigen kracht te staan (of als het kindje nog klein is, zich weer beter af te kunnen stemmen op mensen die veilig voelen).
Veel kinderen gebruiken de spray in toetsweken of bij examens, bijvoorbeeld de Citotoets, en in groep 8 de musical en het schoolkamp! De lichtfrequentie helpt je beter te focussen en concentreren.

Inname advies: gebruik de spray 3x per dag. De spray kan worden toegevoegd aan een glas drinken. Gebruik de Relax! spray 3 weken voor een optimaal resultaat. 
 


onrust - niet stil kunnen zitten
tandarts/dokter bezoek
Sinterklaas stress - angsten
logeren -  eigen kracht staan
toetsweek - examens - Cito
podium angst - groep 8 musical - schoolkamp      

Review:
Sarah: De tekst bij de spray is voor 100% van toepassing op ons... dus gisteren meteen de spray besteld. Vandaag de spray voor het eerst gebruikt..... ik heb er geen woorden voor.... een wonder... zo druk als hij normaal is (onze zoon van 6)... zo rustig werd hij. Ik voelde zijn ontspanning! Zo'n fijne energie! Echt.... Ik heb het flesje boven zijn kussen gelegd en voelde de energie. Geen gedachten meer en voelde mijn hele lijf van binnen... Ik ben zooo dankbaar. Superbedankt 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.