Blue-Bell - Verfijnen zintuiglijke waarneming, telepathie. Verbinding met kristallen, dieren...
Blue-Bell - Verfijnen zintuiglijke waarneming, telepathie. Verbinding met kristallen, dieren...
Verfijnen zintuiglijke waarneming, verhoogde gevoeligheid, telepathie. Verbinding met kristallen, edelstenen, dieren, water en alle levende wezens,
€ 21,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 

Blue-Bell is een hybride sterrenkind. Zij toont ons in haar meesterschap dat zij in staat is om haar eigen genetische pakket samen te stellen vanuit vrije wil. Zij laat ons zien dat onze toekomstige kinderen en onze toekomstige zelven kunnen kiezen uit een expansief scala van interdimensioneel DNA van vele stelsels in het universum.
Het ondersteunt ons om ons te
realiseren dat wij deel van dit alles zijn. 

Blue-Bell assisteert om ons op een dieper niveau te verbinden met (edel)stenen, dieren, water en alle levende wezens van Gaia (moeder aarde) omdat zij onze zintuiglijke waarneming open en verfijnd. Ook helpt zij ons om onze liefde voor hen te voelen en ons met hen te verbinden op een nieuwe manier. 

Zij laat ons zien en ervaren hoe alle kinderen communiceren via verschillende gevoel texturen.
Binnen wat wij het autistisch spectrum noemen, zijn er vele kinderen en volwassenen die dezelfde sensitiviteit hebben in aanraking en gevoeligheid. 

Blue-Bell assisteert ons om deze kwaliteiten in onszelf te omarmen met liefde en een beter begrip van hoe dit werkt. Deze gevoeligheid komt van onze multidimensionele zelven als geschenk van de toekomst zo dat we dit kunnen integreren in onze lichtlichamen. Het vraagt een hoger liefdesveld om fijngevoelig te zijn in het hier en nu. Blue-Bell assisteert ons om beter kristallen te kunnen voelen, lezen en horen als radio kristallen van het universum. De kristallen bevatten licht- en klankvelden, die je kunt ervaren via verschillende zintuiglijke mogelijkheden. Zij laat ons ervaren hoe we onze gevoeligheid zo kunnen verfijnen dat onze lichtlichamen in harmonie zijn met verschillende dimensionele realiteiten. Zij ondersteunt om de verschillende frequenties velden tussen de dimensies van ons bestaan te overbruggen, tussen de hogere liefdesvelden en de aarde ofwel Gaia. 

Blue-Bell kan ons makkelijker ondersteunen in het ervaren van deze verhoogde gevoeligheid als we Universele Moederliefde voelen in onszelf en we onszelf realiseren dat wijzelf hybride galactische Gaia wezens zijn. Als we de fijn zintuiglijke waarneming combineren met klank en subtiele aanraking, dan overbruggen we de dimensies ook. En natuurlijk ondersteunt Blue-Bell ons als hybride kind om meer te ontdekken en ons te verbinden met onze telepathische vermogens en holografische creërende mogelijkheden in eenheid met onze Galactische familie.

Uitgebreide informatie is terug te vinden in het Hybrid Children Boek

 

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.