Terug naar je gevoel | Sound of Silence S.O.S. 50 ml.
Terug naar je gevoel | Sound of Silence S.O.S. 50 ml.
Ben je op zoek naar verbinding en wil je terug naar je gevoel, naar in je lichaam zijn in plaats van in je hoofd? Als je het denken 'uit' wilt zetten en echt wilt voelen wat er in je leeft.
€ 41,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Sound or Silence - S.O.S.

Nancy Jacobs introduceerde op de vooravond van de Pandemie, met succes de serie 'Love Sprays'. Een ondersteunende serie sprankelende sprays met als eerste de Sound Of Silence. De lichtfrequentie van deze koploper is gericht op de pittige energie, die vanaf 2020 universeel zal kenmerken. De kosmische sfeer kan worden bestempeld als de koers naar een doorbraak. Als een rommelende vulkaan kondigt de tijdgeest fundamentele veranderingen aan. Chaos en spanning bouwen zich op, onrust neemt toe. De buitenwereld lijkt klaar voor een nieuwe visie. En ook in de persoonlijke beleving van mensen lijkt wanorde en een behoefte aan verandering en groei toe te nemen.

Of de verandering invloed heeft op materiële omstandigheden of de manier men wil leven; het is tijd om aan te pakken en te reorganiseren. Belangrijke veranderingen zijn zelden zonder slag of stoot. Zoals elke verbouwing samengaat met zorgvuldige planning, onderzoek en keuzes, en het afbreken en opbouwen, alles maakt deel uit van het nieuwe geheel.

Deze spray helpt om die energie op een verheffende manier toe te passen:

  • Ervaar hoe deze spray jouw focus kan verbeteren en dappere, alerte reacties kan ondersteunen.
  • Ontdek hoe gebruik van deze frequentie snel aansluit op jouw ingebouwde, vredige kalmte. Dat werkt goed, in tijden van chaos.
  • Sound of Silence opent de deur naar de wijsheid van jouw ziel. Daar is waar overzicht en inzicht sluimeren, de bron van innerlijke groei en verandering.

Sound of Silence (bijnaam SoS: -) navigeert je door de dagelijkse onrust van afleiding van beeld en geluid, naar de gezonde bron van innerlijke stilte. Je Hoogste Zelf lijkt zich diep van binnen te verstoppen, maar wacht geduldig, verrassend dichtbij. Zet de headset van zeurende overlast even af. Met Sound of Silence wordt het afstemmen op wat er eigenlijk het meest toe doet weer natuurlijk.

Deze spray is ook verkrijgbaar in 30 ml en een mini spray van 6 ml. Ook is er een heerlijke bio-vegan body lotion infused met deze frequentie.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.