Peonie
Peonie
  Peonie ondersteunt ons door ons haar creërende kwaliteiten te laten zien om ruimte te genereren in een vibratie en samenstelling van louter stralend licht en kleur....
€ 21,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 

Peonie ondersteunt ons door ons haar creërende kwaliteiten te laten zien om ruimte te genereren in een vibratie en samenstelling van louter stralend licht en kleur. Zij toont ons de metafoor dat zelfs als wij geboren worden als een klein ‘knopje’, wij onszelf kunnen openen tot veel grotere creërende velden, zoals blaadjes zich openen tot een geweldig grote pioenroos.  

Peonie openbaart een enorme verbinding met interdimensionele velden en haar frequentie helpt om deze velden rondom onze lichamen te laten expanderen. Deze velden hebben een tedere, verfijnde geur, die wanneer zij ons fijnstoffelijke waarnemingsvermogen verder helpen openen, wij toegang krijgen tot deze ongeziene werelden. Als we van binnenuit kijken en ontdekken, kunnen we diepere lagen van kleur waarnemen, die steeds subtieler worden. Deze lagen zijn gevuld met lichtschakeringen van wit roze paars naar ivoorwit, waarbij de goudgele energie in ons hart een nieuw gevoel van levende vibratie onthult. Peonie laat ons zien en ervaren dat ons gehele lichaam en energieveld een bewegende, levende, ademende frequentie is van klank en licht, zoals elk bloemblaadje en elk blaadje altijd in beweging is en nooit stil staat. 

Ze draagt een veld bij zich dat zacht vloeibaar stroomt met golven van kleuren. Als je je afstemt op haar pulsering en golven, kan er een gevoel opkomen van wagenziekte, alsof ruimte en ruimtelijkheid anders is dan we altijd dachten dat het was. Maar Peonie laat ons zien dat alles wat leeft en alle expressies van leven altijd in beweging zijn en steeds veranderen. 

Als wij in de ruimte kijken, dan hebben we de perceptie dat de ruimte statisch is. Maar in de werelden van Peonie kunnen we dit vanuit een ander perspectief van vloeibare licht realiteiten ervaren. Daar is de ruimte altijd pulserend en altijd in beweging. Ze helpt ons te voelen hoe we meer verbinding kunnen maken tussen de subtielere lichamen en ons fysieke lichaam zodat we ons kalm en comfortabel voelen met deze trillingslagen. Eigenlijk zijn haar bloemblaadjes een prachtig uitdrukking van een vloeibaar en teder subtiel spectrum in balans met het fysieke. We zijn onszelf meer en meer aan het wennen en aanpassen aan deze subtiele frequenties. En de paradox die dit geeft is dat het echt kalmerend is maar je ook een ervaring kan geven dat het koel aanvoelt.  

Peonie ondersteunt ons om buiten structuur en buiten ons mentale denken te zijn en meer de ruimtelijkheid in onszelf te omarmen. Zij heeft een intens kleurenveld om haar heen en haar trilling straalt zachtheid uit die je rustig maakt. Ze heeft vele lagen van schoonheid en spiegelt ons vermogen om in het moment te leven. Als een bloem die maar even bloeit, maar al haar schoonheid geeft.

In andere werelden leeft Peonie totaal in het NU. Als ze verschijnt in ons energieveld, door onze fijnstoffelijke zintuigen en/of ons derde oog, dan kan Peonie enorme vlagen van kleur geven met een moment van intense kleur uitstraling. Onze huid kan daardoor anders lijken omdat door de lichtintensiteit in onze energievelden de huid meer straalt. Dit kan ons helpen om ons zacht en liefdevol te voelen en jonger. Peonie laat ons zien hoe makkelijk het is om kleur op te nemen via onze huid. Ieder blaadje van de bloem binnen haar interdimensionale kleurenspectrum geeft een verschillend vermogen om kleur via de huid op te nemen.

Zij houdt ervan om andere bloemen te ondersteunen in hun groei en transformatie en andere beings in haar velden. Peonie heeft een enorm ‘containerschip’. Zij kan haar veld uitbreiden en haar frequentie kan ons ondersteunen om ons torus veld uit te breiden. Zij laat ons manieren zien die voorbijgaan aan onze huidige mogelijkheden. Zij genereert een enorme ruimte van binnenuit. Dit straalt uit naar buiten en verandert onze Merkaba


Uitgebreide informatie is terug te vinden in het Hybriden Children Boek

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.