Nataraja- 50 ml
Nataraja- 50 ml
Transformeert donkere gevoelens, angsten, gedachten en depressie
€ 46,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 
       Relight my fire

Herontdek je levensenergie en vind een weg uit de mist 

Je hebt het moeilijk om je angsten de baas te worden, door je sombere gevoelens kom je niet meer zo vaak buiten of haal je nergens meer plezier uit? Maakt de mist in jouw hoofd het soms moeilijk om de toekomst te zien?

Je bent niet de enige, maar het is belangrijk dat je niet met die gevoelens blijft zitten. Deze negatieve emoties vreten namelijk energie, waardoor je al snel in een negatieve spiraal terechtkomt en helemaal geen levensvreugde meer vindt. Je hele lichaam raakt uit balans, doemdenken zorgt ervoor dat je niets meer onderneemt en uiteindelijk merken ook de mensen in jouw omgeving dat je chagrijnig, lusteloos of geïrriteerd bent.

Herken jij jezelf hierin, dan is het tijd om de negatieve spiraal te doorbreken. Onze Nataraja spray- en ondersteuning
kan een uitweg bieden.

Onze levensenergie is geen individuele batterij die langzaam leegloopt naarmate we ouder worden, maar is een dynamisch element dat eindeloos gevoed wordt door de kosmos en de natuur. Als die kosmische energie echter slecht of zelfs helemaal niet kan doorstromen, dan drijf jij verder af van je kern waardoor je je minder goed in je vel gaat voelen.

Wakker je levensvuur weer aan
Nataraja, oftewel ‘Relight my Fire’, is de naam van de frequentie die de essentiële energiestroom op gang kan brengen. Het is een gedaante van de Hindoegod die, als koning der dansers, de ziel kan bevrijden met zijn oneindige dans. Door gebruik te maken van deze frequentie stellen we jouw lichaam en geest weer open voor deze levensenergie, zodat jij die vreugde en liefde op jouw beurt met anderen in je omgeving kunt delen.

Nataraja is verkrijgbaar in verschillende sprays

  1. Pen-spray 10 ml
  2. Spray 30 ml
  3. spray 50 ml
Leven met sombere of angstige gevoelens en futloosheid is geen pretje, en vaak is de beste manier om deze negativiteit te bestrijden. De spray in combinatie met coaching is bewezen effectief. Is persoonlijke ondersteuning iets voor jou?
 

Met aurafotografie kan het effect van Nataraja op de levenskracht en energie heel duidelijk vastgesteld worden. Op de foto aan de linkerzijde (vóór gebruik Nataraja-spray) is een zwakke, dieprode aura te zien die kenmerkend is voor somberheid, gebrek aan energie en een gestresseerde geest. Centraal, rond de hartstreek, bevindt zich een kleurloze leegte die duidelijk wijst op het ontbreken van levensvreugde of vitaliteit.

Het grote kleurenspectrum op foto aan de rechterzijde (na gebruik Nataraja-spray) vertelt een heel ander verhaal: een levensvuur dat opnieuw is aangewakkerd, vol vitaliteit en kracht. De groene kleur geeft aan dat het hart overloopt van liefde.  Ook de roze kleur, die zacht overgaat in goud, wijst op gevoelens van onvoorwaardelijke liefde, blijheid en een hart van goud. De violetkleur, gecentreerd rond de keel, wijst op communiceren in connectie tot de spirituele bron. De vele lichtbollen duiden op de aanwezigheid en verbinding met spirituele entiteiten en multi-dimensionaliteit.

De nieuwe aura ontstaat wanneer de levenskracht opnieuw gevoed is en iemand vanuit een hoger bewustzijn leeft, als gevolg van de Nataraja-spray en therapie. Langdurige inname versterkt dit effect.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.