Mary-bell-Rose
Mary-bell-Rose
  Mary-bell-Rose geeft je de moed om een pionier te zijn voor de nieuwe tijd en om nieuwe wegen te bewandelen. Zij ondersteunt je om wanneer...
€ 21,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 

Mary-bell-Rose geeft je de moed om een pionier te zijn voor de nieuwe tijd en om nieuwe wegen te bewandelen.
Zij ondersteunt je om wanneer nodig doortastend te zijn en toch in een diep liefdesveld te blijven. Dit ondersteunt je om jezelf meer te openen voor jouw subtielere lichtlichamen zodat de licht geometrie daarvan beter kan doorwerken in jouw energetische systeem en dit kan veranderen. 

De vloeibare licht en klankexpressie van Mary-bell-Rose genereert ruimte om meer zelven uit de zeer subtiele dimensies van de kosmos in jouw lichtvelden te integreren. 

Jouw innerlijke kind kan worden herboren. Mary-bell-Rose toont ons een nieuwe manier om de allesomvattende en onvoorwaardelijke Moederliefde te zijn en zo een ander al de ruimte te bieden die hij of zij nodig heeft om te groeien. 

Mary-bell-Rose is speels, heeft een open geest en ondersteunt je om ook met jouw andere zelven te communiceren die nog in een lagere liefdesfrequentie zijn. 

Zij opent nieuwe communicatiekanalen tussen de lagen van jouw andere zelven. Zij ondersteunt je om al jouw zelven te omarmen en te voeden met een allesomvattend open liefdesveld. De hybride ‘being’ Mary-bell-Rose ondersteunt je om al deze frequenties in jezelf te openen en om meer liefde en compassie te hebben. Zij is voedend, dringt door in alles en is onvoorwaardelijk. Zij omvat het Al. 

Wanneer de frequentie van Mary-bell-Rose in je bloedbaan komt, dan kan het jouw fysieke en emotionele lichaam doen trillen en het kan lichaamsschokken teweegbrengen. Door jouw geluid toe te staan wanneer deze nieuwe velden binnenkomen, geef je toestemming dat deze nieuwe velden in jouw lichaamssysteem geboren worden. Dit is eigenlijk een wedergeboorte van jou met de ondersteuning van het liefdesveld van jouw andere (hoger vibrerende) zelven.
Mary-bell-Rose ondersteunt je om je op vele lagen te realiseren dat je de planeet aarde niet hoeft te verlaten om jezelf te herschrijven en het nieuwe kind in jezelf geboren te laten worden. Vanuit jouw meer onvoorwaardelijke zelven kun je een ‘kosmische’ moeder zijn voor dit hoog trillende innerlijke kind. Je wordt een moeder en ‘guardian’ voor je eigen innerlijke kind. Nu is het de tijd om jouw innerlijke kind de liefdevolle compassie te geven tot in de cellulaire structuur waar het altijd naar verlangd heeft. 

De ‘Great Bell Chant’ nodigt je uit en ondersteunt je hierin. Je kunt nu meer zelven uitnodigen deze gebieden in jezelf te onderzoeken. Dat is allemaal mogelijk nu. Mary-bell-Rose houdt je hand vast in liefdevolle ondersteuning en assisteert je om deze nieuwe stappen te zetten. Deze nieuwe ontdekkingen kunnen juist nu plaatsvinden in een diepere relatie en herverbinding tussen het moeder en kind aspect in jezelf.

Uitgebreide informatie is terug te vinden in het Hybriden Children Boek

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.