Living Thirteen 5
Living Thirteen 5
  Living Thirteen 5 gaat over het spreken van de waarheid in je hart. Die waarheid vertegenwoordigt jou in je vele zelven op aarde en in je sterrendelen. Waarheid is in beweging en in...
€ 21,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 

Living Thirteen 5 gaat over het spreken van de waarheid in je hart. Die waarheid vertegenwoordigt jou in je vele zelven op aarde en in je sterrendelen. Waarheid is in beweging en in ont-wikkeling. Waarheid vraagt om een diep vertrouwen in jezelf en een diepgevoelde eigenwaarde. Soms is de waarheid ‘beyond words’. Hoe meer jouw levende waarheid – jouw helder weten - doortrilt in je woorden, hoe meer je mensen spiegelt waar zij nog aan het leren zijn om in verbinding met zichzelf te zijn. Wees je bewust dat hun projectie niet jou betreft, maar hun leerweg om eerlijk te zijn naar zichzelf. 
Living Thirteen 5 vraagt je om de dualiteitsaspecten in jezelf en jouw donkere verleden en jouw duistere kanten, volledig te doorvoelen, te vergeven en los te laten!! Dit is jouw en onze leerweg geweest in de 3D en die leerweg ben je aan het afronden. Bedank jezelf en anderen voor alle levenslessen die je hierin hebt opgedaan en bedank de mensen en krachten (ook macht en fanatisme) die voor jou het duister hebben gespiegeld. De liefdeskracht en het eenheidsbewustzijn die Living Thirteen 5 en de andere nummers in jou vrijmaken, helpt je om jezelf in al je aspecten te omarmen en lief te hebben. Het licht danst met het donker en daardoor wordt het eenheid. Waar jij dit doet, zullen anderen in je omgeving volgen.  
Living Thirteen 5 confronteert je ook met aspecten van jezelf waar je nog aan het overleven bent, in plaats van aan het leven. Hij helpt je om te kiezen volledig mens te zijn, om je menselijke zijn steeds opnieuw te doorvoelen en om voor leven te kiezen.  
Nummer 5 brengt je bij de Bron, bij de vloeibare kristallijne energie in moeder aarde en in jezelf. Dit flesje helpt je om zonder angst mee vorm te geven aan de 5D aarde. Ook wanneer de aarde door een transformatieproces van sterven en geboorte gaat.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.