Living Grail 3
Living Grail 3
  Living Grail 3 verhoogt essentie van de wezensster naar de ‘levensster’. Qua plek in het lichaam bevindt de wezensster zich achter de plexus solaris of de zonnevlecht. De...
€ 21,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 

Living Grail 3 verhoogt essentie van de wezensster naar de ‘levensster’.
Qua plek in het lichaam bevindt de wezensster zich achter de plexus solaris of de zonnevlecht. De zonnevlecht is de weerspiegeling van al onze persoonlijke bagage in dit leven, de wezensster vertegenwoordigt de Bron-energie.
In de levensster is de kosmische energie van wie wij Zijn, zich zo aan het verankeren in het lichaam, dat het onderscheid tussen lichaam en geest gaat oplossen (om in alchemistische termen te spreken). De levensster is dus wat je in diepste wezen bent, je Zijn. Onze hoogste trilling wordt stap voor stap wakker door ieder leven dat we leven en de ervaringen die we daarin opdoen. Levensster betekent dat alles wat wij in wezen zijn, als trilling en bewustzijn in ons aanwezig is. De brug naar het eeuwige aspect van onszelf is geslagen en wij krijgen bewustzijn over wie we zijn. We zijn beter in staat dat direct te leven. Levensster-energie is kosmische energie en aardse energie tegelijkertijd. Geest is materie en materie is geest. De kwaliteit van de levensenergie neemt toe. In gewone woorden betekent het dat we als mens het vermogen terugkrijgen om ons fysieke lichaam aan te sturen met intentie en het lichaam daaraan gehoorzaamt, omdat het lichaam een onlosmakelijk deel is van wie we zijn. In termen van heling betekent dit dat we meer en meer invloed hebben om vanuit de geest het lichaam te helen, als we volledig ja zeggen tegen het lichaam. Aarden is niks anders dan volledig in het lichaam zijn omdat het lichaam tegelijkertijd een onlosmakelijk deel van Gaia is.
Living Grail 3 geeft vrijheid, omdat we zo volledig ons zelf zijn. Aansturing vanuit ons multidimensionele zelf in dit 3D lichaam, maakt dat alles soepeler loopt, er meer synchroniciteit is en meer ontspanning.

Living Grail 3: ‘Ik Ben, trillend in eenheid en liefde en als een kind blij en vol verwondering.’

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.