Living Grail 2
Living Grail 2
  Living Grail brengt je in verbinding met het morfogenetische veld van Zijn. Dit is een nieuw energetisch veld, nieuw in opbouw voor het huidige bewustzijn. Tegelijkertijd is het een...
€ 21,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 

Living Grail brengt je in verbinding met het morfogenetische veld van Zijn. Dit is een nieuw energetisch veld, nieuw in opbouw voor het huidige bewustzijn. Tegelijkertijd is het een oneindig oud veld, dat er altijd al was, maar waar een hoger gewekt bewustzijn voor nodig is om het veld te betreden. Dit veld gaat voorbij aan egoïsme. Het is een veld van eenheid dat simpelweg IS. Het is een veld dat voorbij het doen en moeten gaat. Het lijkt daarmee of alles er al is en er altijd al was en dat een mens niets nieuws te creëren heeft. Onze nieuwe bijdrage is dat we bewustzijn hebben ontwikkeld over de menselijke rol in de schepping en we beginnen te begrijpen, dat daar een hoog alomvattend bewustzijn voor nodig is in combinatie met een totaal eigen unieke bijdrage. Dat is een bijdrage vanuit vrijheid en vanuit onvoorwaardelijke liefde. Het is alsof we bij Living Grail 2 zicht krijgen op de hele staat van bewustzijn vanuit de oerbron tot waar we nu zijn. Tijd valt weg, waardoor we nu weer zijn wie we in de oerbron waren en tegelijkertijd zijn we nu bewust in eenheid, waar we toen alleen eenheid waren.
Het helpt ons beter te vertrouwen op de eigen informatie, de eigen innerlijke waarneming, de innerlijke stroom en de innerlijke waarheid. Waar verkramping is door aanpassing aan anderen, helpt Living Grail 2 dat loslaten. Het is een liefdevolle uitnodiging voor bevrijding van alles wat niet in overeenstemming is met het Christusbewustzijn. Familieverbanden zijn hier een voorbeeld van, maar ook de zielenfamilie speelt hier mee en buitenaardse contracten.
Living Grail 2 verdiept het hartsbewustzijn. Vanuit deze trilling van liefde of dit veld van liefde, kun je iedereen om je heen meenemen in trilling en bewustzijn. Dat werkt eigenlijk vanzelf.
De Living Grail 2 helpt je om meer liefde te ervaren voor het lichamelijke, dat op een bepaalde manier tegelijkertijd niet meer gewoon lichamelijk is, omdat de dierlijke aspecten van het menselijke getransformeerd zijn. Genieten van intimiteit en seksualiteit.

Living Grail 2 verdiept het hartsbewustzijn. Vanuit het hart wordt ons multidimensionele zelf opnieuw geboren, nu hier op aarde.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.