I am 1 love Foto voor de spray Foto na de spray
I am 1 love Foto voor de spray Foto na de spray
I am 1 love
Liefdevol zijn, je eigen liefde en essentie, blijheid, overgave
€ 27,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

I Am 1 Love - Liefde voor jezelf
Je voelt liefde in overvloed. De meeste mensen zijn heel goed in het geven van liefde aan anderen. Ervaar nu hoe het voelt als jij jouw liefde zelf ontvangt. Voel hoe jouw liefde jou voedt. Alleen jij weet wat precies goed is voor jou. Met liefde en compassie zorg je voor jezelf ook als je het niet weet of het 'verkeerd' hebt gedaan.
'lk ben blij met wie ik ben.'

Beschrijving
De I Am 1 love spray brengt je in verbinding met je hart: je puurste staat van zijn. Het hart is in het Nu en heeft geen last van verleden en toekomst. In het nieuwe mens-zijn is je hart het centrum. Vanuit je hart wordt het contact met jezelf en anderen ontspannen en speels. Zo kun je ook communiceren met alles om je hen: met bomen, dieren, planten, rotsen, de lucht, het water, het vuur en de aarde. Het nieuwe mens-zijn is eerlijk, direct en lichtvoetig. Vanuit je hart ben je aangesloten op een groter veld van weten en kun je anders omgaan met problemen. De oplossingen worden simpeler en doeltreffender. Ze zijn creatief en ‘out of the box', dus voorbij het huidige denkkader.
De spray brengt de passie in je hart tot leven en maakt dat jouw innerlijke vuur harder gaat branden, zodat je gehoor geeft aan wie je in essentie bent. De spray helpt om een brug te slaan tussen wie jij bent en de maatschappij. Je kunt beter woorden geven aan hoe jij dingen ziet. Jouw enthousiasme raakt andere mensen. De spray helpt je om te voelen en te ervaren dat alles waar je hart van droomt mogelijk is in het leven en te vertrouwen dat de juiste hulp op jouw pad komt. Ook helpt de spray te ervaren dat al je emoties (zowel donkere als lichte) bij het mens-zijn horen. Ze zijn als stromend water, ze gaan door je heen, je ervaart ze ten volle en je laat ze weer los. De I am love spray helpt je om op een diep niveau te ontspannen. Hij helpt je om te voelen wat de oorzaak is van de spanning en de vastgezette patronen van spanning los te laten.


Aurabeschrijving
De aurafoto's laten zien hoe een persoon een oranje-rood energieveld om zich heen krijgt. Oranje staat voor gevoel en rood voor passie. De kleur geel rechts in de aura staat voor gedachtes en die worden gekoppeld aan gevoel (oranje). De persoon ervaart vrijheid in denken en handelen, gevoel en creativiteit krijgen alle ruimte. Dit is zichtbaar in een aura die naar buiten reikt, de energie wil zich manifesteren.

Voor wie is de I am 1 Love spray
De spray is voor volwassenen en kinderen. De spray is voor kinderen tot 15 jaar om weer in zichzelf te geloven. Dan wordt voelbaar en weten zij dat wat zij willen echt mogelijk is. Voor pubers en jongvolwassenen is de spray een 'wake-up call' om in actie te komen. Bij volwassenen brengt de spray hen in contact met hun innerlijke kind: speelshiod, fantasie, geluk en alles wat kinderen van nature hebben.

Gebruiksadvies

Je kunt de spray toevoegen aan een glas water. Eén keer sprayen is voldoende. Gebruik de spray 3-5 keer per dag gedurende enkele weken. Probeer de tijd te nemen om te voelen wat er in je lichaam gebeurt, zodat je af blijft stemmen op datgene wat je wenst. Langdurige inname is essentieel, het verdiept je bewustzijn en verankert de veranderingen in jezelf.

Empower jezelf en genereer meer geluk in je leven!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.