Rainbow Frequencies

Vreugdevol leven, vanuit je hart jezelf zijn en je gevoel volgen, voluit aanwezig zijn.

€ 24,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Rainbow Frequencies - Blij zijn, inspiratie en geluk
Deze spray laat je meer voelen. Je voelt en ervaart hoe wonderbaarlijk mooi de dingen zijn. Dit stemt je vrolijk, het gevoel wat je krijgt als je een regenboog ziet en zoals kinderen spelen: van nature blij, met inspiratie, super creatief en vol verwondering.
'Vrolijk, enthousiast en creatief leef ik mijn dag.'

Beschrijving
De Rainbow spray helpt je om te voelen en je gevoel centraal te stellen. Gevoel is het weten van het hart. Gevoel is gebaseerd op wie je van binnenuit bent en wordt niet bepaald door school, opvoeding of maatschappelijke aanpassing. Gevoel is de optelsom van levenservaring door alle levens heen, op aarde en in andere sterrenstelsels. Vanuit je gevoel weet je dingen simpelweg. Je gevoel is wijs.
De spray helpt je om in je lichaam aanwezig te zijn en je lichaam te voelen. In contact met je lichaam kun je gemakkelijk woorden geven aan wat je voelt en waarom iets zo is. Wist je dat je lichaam net zo'n groot informatieveld is als het internet en dat al die informatie in jou aanwezig is?
De Rainbow spray maakt je stevig en onafhankelijk en ook open, zacht en transparant. Leven en leren van binnenuit, het brengt je in verbinding met je natuurlijke creativiteit en speelsheid. Leven vanuit eenheid. De spray herinnert je hoe dat voelt voor als je dat vergeten was. Gevoel leidt tot nieuw denken, voorbij bestaande kaders en vastgeroeste systemen. Gevoel leidt tot nieuwe vormen die nu nog niet bestaan. Vanuit je gevoel weet je intuïtie wat je moet weten en hoef je geen kennis te onthouden. Dat is het nieuwe denken.
De spray leert je dat je altijd in welke situatie dan ook, in je lichaam kunt blijven. Het lichaam is je veiligheid! Dit helpt als je bijvoorbeeld angstig voelt of als je het gevoel hebt dat je jezelf kwijt bent.

Aurabeschrijving
Op foto na het gebruik van de spray (tweede foto) zie je veel oranje, groen en rood. Dat betekent dat de persoon luistert naar haar gevoel, zichzelf is en haar gevoel uit. Ze is in balans (groen) en ze staat voor wie ze is (rood). Ze zit lekker in haar vel en heeft veel energie.


Gebruiksadvies
Je kunt de spray op je lichaam (bv. kruin, hart, buik, voeten), in je aura of in de ruimte sprayen. Je kunt de spray ook innemen door in je mond te sprayen. Gebruik je intuïtie om te voelen wat je fijn vindt. Eén keer sprayen is voldoende.  Gebruik de spray 3-5 keer per dag gedurende enkele weken. Probeer de tijd te nemen om te voelen wat er in je lichaam gebeurt, zodat je af blijft stemmen op datgene wat je wenst. Langdurige inname is essentieel, het verdiept je bewustzijn en verankert de veranderingen in jezelf.
 

Empower jezelf en genereer meer geluk in je leven!

 
Ervaringen 

Bart (5 jaar) ervaart dat hij vooral op school niet zichzelf kan zijn. Zijn therapeut gebruikt deze spray bij Bart. Na de behandeling zegt Bart: 'Ik ben breed en sterk'. Bart heeft geen drang meer om uit zijn lichaam te gaan. Hij kan rustig naar zijn moeder verwoorden waar het over gaat. Hij voelt zich verbonden met het geheel en kan weer contact maken met andere mensen. Hij kan de dingen op zijn manier doen en hoeft niets van zichzelf op te geven. Hij is aanwezig, hij speelt weer en heeft plezier in de dagelijkse dingen.