Transcend 6 - Afweren en vrijmaken van duistere energie
Transcend 6 - Afweren en vrijmaken van duistere energie
Transcend 6 Afweren en vrijmaken van duistere energie   Heb je het gevoel, of ervaar je, dat je te maken hebt met duistere energie? Dan is de...
€ 34,95
Prijs per flesje/frequentie
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Transcend 6
Afweren en vrijmaken van duistere energie
 
Heb je het gevoel, of ervaar je, dat je te maken hebt met duistere energie?
Dan is de zesde Transcend frequentie ondersteunend in het vrijmaken van deze verstoringen. Duistere energie kan jouw energie blokken, dit betekent dat je snel moe kunt zijn, weinig helderheid van geest hebt of last hebt van (onverklaarbare) pijnen. Het meest opmerkelijkste is dat het een verandering van stemming teweeg kan brengen. Je voelde je fijn, totdat je iemand tegenkwam in persoon of in je gedachten en vanaf dat moment is je stemming gekeerd. Je voelt angst, je voelt je uit balans, onzeker of een ander negatieve emotie komt sterk op. Je weet niet hoe je je hiervoor kan wapenen, het gebeurt je gewoon iedere keer.
Je hebt jezelf misschien al vaak afgevraagd: wat gebeurt er met me en hoe kom ik hiervan af?!

Transcend 5 legt de basis voor dit thema. Deze frequentie ondersteunt in het zuiveren en aanscherpen van je zintuigen. Het tweede werkgebied is het vrijgeven en afvoeren van gifstoffen en zware metalen. Dit draagt enorm bij in het herkennen van duistere energie, waar het belangrijkste de focus is op: het allerbeste voor jezelf zorgen.
Lukt het je om je intenties of (dagelijkse) plannen uit te voeren én te manifesteren? Maak je de juiste, gezonde en zuivere keuzes?

Als dit nog niet zo vanzelf loopt, is het slim te scannen op duistere energie. Deze beïnvloed jou, zonder dat jij je daar bewust van hoeft te zijn.
Voel je dat je deze frequentie nodig hebt? Dan is het voorwerk met Transcent 5 noodzakelijk, ik adviseer je dan ook liefdevol doch dringend, jezelf deze basis te gunnen!


Transcend 6 ondersteunt je om jezelf vrij te maken van deze duistere energieën en een sterke energetische, fysieke, emotionele en rationele afweer op te bouwen.
 • Energetisch om jouw organisme en veld op een hogere frequentie te brengen met daarbij een krachtige afweer van duistere energie.
 • Fysiek door een zuiver lichaamsbewustzijn, zodat helder voelbaar wordt (of zichtbaar) waar donkere of lichaamsvreemde energie huist.
 • Emotioneel door meer bewustzijn op een wisseling van stemming en negatieve emoties
 • Mentaal door meer onderscheidingsvermogen en helderheid in realiteit versus verbeelding.

Dit alles wordt voelbaar én beheersbaar voor jezelf (en toepasbaar tijdens consulten met je cliënten of bij mensen in jouw omgeving). Een enorme rijkdom! Lees hier hoe duistere energieën te werk gaan.

De ervaring is dat Transcend 6 helpt, samen met het trainingsmateriaal om jezelf los te maken van deze energieën en je bestaansrecht te volste te voelen, zodat je in vrijheid kunt leven.

Duistere energie kan vanuit verschillende bestaansniveaus aanhaken.
De meest voorkomende duistere energie wordt geprojecteerd door:
 1. een bekend persoon
 2. een buitenaards wezen/groep wezens
 3. een implantaat of contract afgesloten in het (verre) verleden
 4. een d-m-n.
 1. Projectie door een bekend persoon
In de praktijk is het vaak zo dat iemand ‘last’ heeft van donkere energie die geprojecteerd wordt door een bekende. Vaak een ex-geliefde, een ouder, of iemand die deze persoon niet zo graag mag. Het kan ook iemand zijn met wie er een goede verstandhouding is maar de energetische uitwisseling niet (langer) klopt.
De makkelijkste manier om deze duistere energie op te sporen is door te werken met de energetische koorden. Deze oefening wordt uitgebreid beschreven en je ontvangt een  visualisatie zodat je direct zelf kunt starten oude projecties een halt toe te roepen! 
 1. Projectie door een buitenaardse (groep) wezens
Op het moment dat de storende energie niet van een aards persoon is, kan deze buitenaards zijn. Buitenaardse wezens maken vaak contact en bieden technologische informatie of kennis aan, in ruil voor dat wat zij zelf vaak niet hebben: Liefde. Een projectie kan je als een negatieve energie bundel voelen en kan jouw vrijheid sterk in de weg staan. Vaak belemmert het je om liefde te laten stromen, naar jezelf maar ook naar buiten, naar de mensen die je liefhebt. Transcend 6 ondersteund het opsporen en ontkoppelen van deze, vaak zware en belastende energie.
Let op: als je hulp nodig hebt bij het afweren of vrijmaken, neem dan contact op om een afspraak in te plannen!
 1. Projectie door een implantaat of contract
Het zojuist besproken thema: buitenaardse interventie, brengt in de meeste gevallen ook implantaten en contacten met zich mee. Deze zijn meestal ‘oud’, ofwel in het verleden ‘afgesproken’. Je hebt destijds altijd toestemming gegeven voor deze samenwerking, ook al is dat, op het moment dat je hiervan bewust wordt, moeilijk voor te stellen.
Het komt vaak voor dat mensen zich niet bewust zijn van implantaten en contracten, tot er tijdens een sessie/healing, (scherpe) pijn ontstaat (dit is vaak een ‘bekende pijn’ die in het dagelijkse leven ook opspeelt). Als we naar deze pijn vragen of gaan ‘kijken’ in het lichaam, dan wordt deze vaak omschreven als een ‘metalen plaat’ of een object van lichaamsvreemd materiaal.
Transcend 6 ondersteund het verwijderen van deze objecten en contracten en zorgt ervoor dat je bewustzijn verruimd wordt en je deze samenwerkingen in de toekomst niet langer bewust of onbewust aangaat.
Dit geldt ook voor ervaringen van bijvoorbeeld (UFO) ontvoeringen door buitenaardsen.
 1. Projectie door een d-m-n, een kwaadaardige geest
In verschillende godsdiensten en culturen over de hele wereld, vinden we vertellingen en ervaringen over kwaadaardige geesten. Deze kwaadaardige geesten zijn angstaanjagend maar gelukkig erg zeldzaam. Je kunt je verdedigen tegen duistere energie, in het trainingsmateriaal wordt uitgelegd hoe je deze herkent en wat je kan doen én niet moet doen om je hiervan te bevrijden.

Trainingsmateriaal
Deze vier projecties worden in het trainingsmateriaal besproken en uitgediept. Het thema van de voorgaande frequentie: Transcend 5 is het herkennen van duistere energie. Transcend 6 is het vervolg en gaat in op het afweren en vrijmaken van deze verstorende energieën. Je ontvangt nog meer tips om jouw omgeving te zuiveren, een visualisatie en healingmethodes om projectie te doen stoppen. En je leest hoe een talisman of amulet je kan beschermen. Het leukste is jouw eigen talisman/amulet te ontwerpen en maken!

Wil je meer weten? Alle informatie over het volledige Transcend trainingsprogramma vind je hier.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.