Healing Arts Lichtfrequenties

De lichtfrequenties van Healing Arts is een Nederlands product en de frequenties worden sinds 2010 door Nancy Jacobs gemanifesteerd

Lees hier meer over de  frequenties en het toepassingsgebied, het verschil tussen de sprays en de druppels en hoe de flesjes zijn samengesteld.

Toepasgebied
Het toepassingsgebied van deze lichtfrequenties - zowel beschikbaar als handige sprays als in druppelflesjes - is bijzonder groot en divers. Ze kunnen de kern vormen van een therapeutisch en helend traject om klachten zoals pijn, depressie of angst aan te pakken, maar dienen evengoed als persoonlijk hulpmiddel om meer harmonie te vinden in het leven of bewustzijn en verbondenheid te scheppen en een spirituele dimensie aan het leven toe te voegen.

Lichtsprays
De lichtsprays zijn een ideale oplossing om kennis te maken met de kracht van lichtfrequenties, omdat ze je in staat stellen nauwkeurig te doseren. Bovendien zijn ze volledig natuurlijk en onschadelijk, waardoor ze zowel geschikt zijn voor volwassenen als voor kinderen, dieren en zelfs om de energie in een bepaalde ruimte te veranderen. Er zijn verschillende sprays beschikbaar, elk met een gericht actieveld. Meer informatie over elke spray vind je in de productbeschrijving, al kun je natuurlijk ook persoonlijk advies vragen als je het moeilijk vindt om een keuze te maken. Bel of mail gerust!

Lichtdruppels
De lichtdruppels van Healing Arts zijn zowel apart beschikbaar als in handige sets. Net zoals de sprays hebben de lichtdruppels als voornaamste doel om mensen te helpen inzicht te krijgen in de diepere oorzaken van hun pijn of ontevredenheid, zich open te stellen voor een nieuwe spirituele dimensie in het leven of chakra's te zuiveren. Deze lichtdruppels hebben al talloze mensen geholpen om liefdevoller, krachtiger en zelfzekerder in het leven te staan.
Elk lichtdruppelflesje heeft een unieke werking, waar je meer informatie over terugvindt bij de productbeschrijvingen. Voor elke reeks flesjes is er ook een boek beschikbaar met achtergrondinformatie.

Samenstelling
De flesjes met lichfrequenties bevatten geen chemische stoffen, kunstmatige bewaarmiddelen of farmaceutische producten en zijn daarom uiterst veilig in gebruik, zowel voor babies, kinderen, volwassenen en mensen met allergieën en bepaalde gevoeligheden.
Elke lichtfrequentie bestaat voor 89% uit water dat dient als drager van de energetische informatie (de lichtfrequentie), aangevuld met 11% alcohol (brandewijn) - dit werkt als natuurlijk bewaarmiddel.