Living Thirteen 2
Living Thirteen 2
Geeft veiligheid, geborgenheid  en het liefdesveld om jouw andere zelven toe te laten. Geeft je een veilig bekken in jezelf, het zelf vervullende gevoel dat jij zelf genoeg bent. Makkelijker waarnemen
€ 21,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Het proces van Living Thirteen 1 kun je pas doorlopen als je het inhoudelijke veld van flesje 2 volledig ontvangen hebt. Flesje 2 geeft je de basis om nog vollediger te voelen en ervaren wie je bent en daar via nummer 1 gronding aan te geven.

Flesje 2 gaat over veiligheid, geborgenheid  en het liefdesveld dat je nodig hebt om jouw andere zelven toe te laten.
Het geeft je de geborgenheid alsof je ingebakerd bent of in een baarmoeder bent. 
Living Thirteen 2 vertegenwoordigt een warme en zachte lichtheid, een enorme vrouwelijkheid van zowel kosmische als aardse aspecten. Je hebt de oude programmering losgelaten en je bent nu in transitie, in een innerlijk proces waarin de polariteiten samen kunnen komen in een nieuwe vorm met een nieuwe visie en nieuwe wetmatigheden. Een ontroerend proces van puur Zijn in een warme omhulling en in verbinding met de Bron.  Hoe lang iemand in deze fase blijft, hangt af van de ontwikkeling die hij al heeft doorgemaakt, nu en in vorige bestaansvormen. Voor de een is dat een dag voor het ene aspect en jaren voor een verdere ontwikkeling van de gelaagdheid van wie je als mens Nu bent en de tijdslijnen die in jou samenkomen. Die verschillende aspecten kunnen er allemaal tegelijkertijd zijn, in verschillende faseringen.

Living Thirteen 2 geeft je een veilig bekken in jezelf, het zelfvervullende gevoel dat jij zelf genoeg bent.

  • Dit maakt je autonoom en gelijkwaardig naar andere mensen en naar je begeleiders.
  • Dit geeft je de keuze en verantwoordelijkheid dat jij niets meer doet omdat ‘zij’ het vragen of omdat jij ‘dienstbaar moet zijn’.
  • Je kiest uit vrije wil, als een vrije gift naar jezelf, de mensheid en de kosmos. Dat is de 5D aarde.


Living Thirteen 2 maakt dat je makkelijker je begeleiders en andere fijnstoffelijke wezens kunt waarnemen.
Jij hebt je trilling zo verhoogd dat de fijnstoffelijke werelden meer tastbaar worden. Het lijkt alsof zij meer materieel zijn, maar jij bent van een fijnere materie. Dit heeft bijvoorbeeld effect op het maken van foto’s waarin de lichtfrequenties van jouw bewustzijn de lichtgevoeligheid van de camera beïnvloeden.  

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.