Living Grail 11
Living Grail 11
  Living Grail 11 opent de weg naar de toekomst en brengt tegelijkertijd de toekomst naar het nu. De toekomst vormt een enorm verbreed veld van informatie. Vanuit het hart weven wij als...
€ 21,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 

Living Grail 11 opent de weg naar de toekomst en brengt tegelijkertijd de toekomst naar het nu. De toekomst vormt een enorm verbreed veld van informatie. Vanuit het hart weven wij als het ware de lichtlijnen om een nieuwe 5D aarde te creëren. Creatie is iets wat ontstaat en niet iets wat je doet. Creatie is in jou als een zaadje voor de volgende stap. Met deze lichtlijnen maken we ook verbindingswegen door het universum en interdimensionale communicatie. Dit lichtveld heeft een prachtige liefdevolle energie, het is compact en zichtbaar. Dit proces is de oorspronkelijke opdracht van de aarde.
Tijd is daarbij een fictief begrip. In die zin dat rond 2012 de specifieke potentie en bedoeling van aarde en mensheid wel degelijk nu in de vorm komt en niet honderd jaar eerder of 2000 jaar eerder. Bij wie deze energie is geactiveerd, is hier klaar voor en de mens bij wie dat nu nog niet is, daarbij komt het later. Wat voor de een nu is, is voor de ander later. Uiteindelijk is er geen vroeger of later. Het is allemaal tegelijkertijd. Het is. Er blijft ook niemand achter. Dat zijn gedachtespinsels om ons in de dualiteit van goed en kwaad te houden. De energie die Living Grail 11 vertegenwoordigt, geeft zoveel rust omdat het ons uit de tijd zet. Je doet wat op dat moment kan en dat is prima. Het zet de tijd stil, zet rechtop en in rust. Tijd geeft juist onrust.
Living Grail 11 is belangrijk voor kinderen die zonder tijd leven. Dit maakt hen bewust en compact, zodat ze zichzelf niet meer verliezen in dromen of tijdloosheid (tijd zonder bewustzijn).
Bij het begin van de beschrijving van Living Grail 10 werd de stilte genoemd. Bij Living Grail 11 is de stilte een zee van potentie, van waaruit alles mogelijk is binnen de bedding van een veld van liefde. Per direct kunnen we alles manifesteren wat gevoed is door het veld van liefde. Weer is het een bewuste keus (zie ook Living Grail 9) om die stap te zetten. Living Grail 11 ondersteunt ook dat mensen een keuze accepteren en er geen oordeel meer over hebben. Er is een neutraliteit in alles wat je doet.
Nummer 11 helpt om neutrale beeldentaal te genereren gebaseerd op Zijn. Deze beelden zijn eenduidig, helder en voor een uitleg vatbaar. De kleuring van emoties en mentale velden die zelfs doordringen in visuele beelden, worden opgeruimd.
Nummer 11 opent ook de zee van potentie. Het ontsluit velden van weten en inzicht en doorzicht in de grote patronen van het leven. Oorzaak en gevolg, we zien het totale web, in plaats van de stukjes (vergelijk de hele waarheid in plaats van een taartpunt bij nummer 5). Vanuit intentie wordt de deur naar inzicht geopend en het gebeurt vanuit een grote innerlijke rust.
Hoe is dat toepasbaar op het proces van manifesteren vanuit de graalenergie? Rust is nogmaals de voorwaarde om te komen tot creatie en het optimaal aansluiten op het creërende veld van de aarde-energie. Rust houdt het veld van gedachten en ego erbuiten en rust geeft verbinding met je intentie en een welbewuste keuze. Dit heeft niets met verantwoordelijkheid te maken, omdat alleen het ego zich verantwoordelijk voelt. Dit doe je omdat je het van binnen voelt. Je bent volkomen vrij om het wel of niet te doen. Het is een vrije gift.

Living Grail 11: ‘Vanuit rust weef ik mijn lichtbijdrage aan een nieuwe wereld en voel mij ingebed in de graalenergie van moeder aarde.’

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.