Living Grail 10
Living Grail 10
  In Living Grail 10 zit een code of sleutel, waardoor er weer lagen uit de voorgaande flesjes ontsloten gaan worden. Dit werd bij Living Grail 5 de volgende cirkel van bewustzijn genoemd....
€ 21,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 

In Living Grail 10 zit een code of sleutel, waardoor er weer lagen uit de voorgaande flesjes ontsloten gaan worden. Dit werd bij Living Grail 5 de volgende cirkel van bewustzijn genoemd. Living Grail 10 geeft verstilling, innerlijke stilte.
Deze basis van stilte en balans maakt dat we heel makkelijk toegang hebben tot nieuwe kennis en informatie. Met dit flesje ervaren we dat het niet meer nodig is om informatie vast te houden. We hebben de informatie al in ons en we hoeven het alleen maar toe te laten en weer weg te geven. Dat kan ook gebeuren met de velden van gedachten. Living Grail 10 laat ons meer en meer beseffen dat wij niet onze gedachten zijn en dat gedachten de intentie volgen. De intentie komt voort uit het hogere bewustzijn en daarboven gelegen lagen, en kan steeds zuiverder in rechte lijn doorkomen. Dingen ontstaan zonder dat we erover nadenken!
Bij Living Grail 10 gaan de linker- en rechterhersenhelft in eenheid samenwerken. Lang geleden bij het binnengaan in de materie van de mens (aan het eind van Lemurië) is het tussenschot tussen beide hersendelen gevormd, het corpus callosum als beschermende werking voor twee verschillende elektrisch velden. De hersenen hebben door het bewustzijn (en meestal het geautomatiseerde onbewuste bewustzijn) een programma van filtering waardoor een item in de linker- dan wel in de rechterhersenhelft ‘behandeld’ wordt. Ook die programmeringen zijn een gevolg van collectieve, maatschappelijke velden. De dyslectische kinderen die niet programmeerbaar zijn binnen de oude manier van leren en denken, hebben hier al een geweldige verandering in gebracht.
In de nieuwe situatie is het bewustzijnskader wezenlijk anders. De linkerhersenhelft is nu in staat in meerdere tijdslijnen te denken en volgt de grote wetmatigheden van de kosmos. Links en rechts werken in eenheid. Dat betekent dat gevoel en logisch denken volkomen met elkaar samenvallen. Dat is erg nieuw!!!
Living Grail 10 brengt het menselijk elektriciteitsveld naar het nulpunt. Het nulpunt is het moment van eenheid en nu, waarbij verleden en toekomst niet meer bestaan (en trillingen uit het verleden niet meer mee resoneren). Het nulpunt betekent eigenlijk dat er geen afleidende of vervormende of uitstellende energie meer is, maar alles direct IS.
Het Christusbewustzijnsgrid (het Bethlehemgrid) dat eerst zo’n 1.80 meter meter in de aarde aanwezig was, komt nu naar onze voeten, als uitnodiging aan ons om contact te maken met dat veld. De aarde heeft het nodig om in ons te ankeren. Het is belangrijk dat we goed beseffen dat wij ons ankeren in de aarde en dat de aarde zich in ons ankert. De graalbeker is de uitdrukking van de oneindige Bronenergie, die vanuit de aarde de graalbeker vult en vult en vult.
Dat maakt het scheppingsproces met de aarde ook zo bijzonder en speciaal.
Om te kunnen manifesteren, moeten wij fysiek deel uitmaken van de aarde en het aardebewustzijn en in perfecte harmonie met de Bron zijn.

Bij Living Grail 10 wordt de eenheid tussen beide hersenhelften hersteld. Gevoel en denken kunnen weer volledig samenvallen.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.