De vijf beste tips voor een puppy of kitten!

Iedere dag krijg ik mailtjes en telefoontjes. Deze is echt zó leuk en wil ik graag met je delen.

Hallo Nancy, 

Wij gaan op 23 december onze pup, Otis, ophalen. Niet helemaal zeker wat voor hem bij het afscheid nemen van zijn moeder en mede broertje en zusje het beste is. Ik dacht Universal  Motherlove. Zal ik dit meteen aan hem geven als we weggaan bij de fokker of later pas in zijn drinkbak doen als we thuis zijn. Misschien is er ter ondersteuning nog meer wat je kan adviseren.
In de bijlage stuur ik van ons beide een foto mee zodat je je kan afstemmen. 

Veel groetjes, Michelle.


Hi Michelle,
Dank je voor je mail. Wat leuk een nieuwe puppy, dat is een geweldig kerstgeschenk! Ik denk graag met je mee.

Ken je de spray: Animal Joy? Deze geeft jouw puppy veiligheid en vertrouwen. De spray Animal Joy is voor mensen die hun liefdesveld meer willen openen. De frequentie brengt je in verbinding met de dieren en de natuur en geeft je een vol liefdesgevoel.
De spray is voor dieren om hun geschiedenis van mentale, emotionele, fysieke of spirituele onderdrukking los te laten en zo terug te keren naar hun eigen essentie van liefde. Dat geeft veiligheid en vertrouwen in henzelf en in elkaar, zowel tussen dieren onderling als tussen mens en dier. Het activeert een pure staat van liefde, blijheid en onschuld.
P.s. De spray is ook voor kinderen die bang zijn voor dieren, om welke reden dan ook.
 


Hoe kun je afstemmen op jullie toekomstige puppy?


Wat je zou kunnen doen, is op zijn toekomstige plekje, een mandje, kussentje, bench, gaan zitten en je afstemmen op de puppy. Haal het jonge diertje voor ogen, gebruik zijn naam en vertel hem telepathisch hoe jij je verheugd, waar het terechtkomt, wat jullie met 'm gaan doen; wandelen, spelen... En dat grote pups alleen op pad mogen, zo werkt de natuur. Maak je frequentie hoog zodat je niet in ongewild medelijden of iets dergelijks komt. Snap je wat ik bedoel?
Super fijn als de fokker de pub Animal Joy dagelijks kan aanbrengen op zijn vacht, misschien even sprayen over het nestje en de moeder...
Wat betreft het toevoegen aan water. Het is even afwachten hoe graag hij het in zijn water heeft. Je kunt het ook altijd met je handen aanbrengen op zijn vacht als je hem aait. Veel dieren vinden het niet grappig om gesprayd te worden, maar er zijn genoeg manieren om het toe te dienen!
 

Ken je de Healing Arts lichtdruppel-serie speciaal voor dieren en hun verzorgers?

Naast de dieren spray is er ook een speciale serie voor de ondersteuning van dieren en hun verzorgers of 'baasjes'. Vaak nemen dieren de energie van hun baasje over, vooral honden zijn heel loyaal, en krijgen vervolgens zelf te maken met ziekteprocessen of je ziet echt verandering in het gedrag. 
De serie bestaat uit 12 flejsjes met elk een eigen werkingsveld. Speciaal voor jouw puppy heb ik een selectie gemaakt. Zo kun je gemakkelijk intunen of dit resoneert.

Animal Healing 2 - De pup verlaat de moeder en het nest maar ook voor dieren die geen moederliefde hebben ontvangen

Is er sprake van een geboortetrauma bij de pub en is er weinig zelfvertrouwen? (ook bij issues rondom bij zwangerschap en bevalling)
Specifiek voor puppy's die het nest (soms vroegtijdig) verlaten, en dit lastig vinden is flesje 2 uit deze serie Animal Healing de perfect ondersteuning. Nummer 2 werkt op alle terreinen van zwangerschap, bevalling en geboortetrauma’s. Het vertegenwoordigt zowel het innerlijke kind als de moeder. Daardoor versterkt het het moederinstinct bij dieren en geeft zelfvertrouwen op dit terrein. Het heelt dieren die te vroeg bij de moeder zijn weggehaald of geen moederliefde hebben ontvangen. Ook ondersteunt het jonge dieren die het zonder hun moeder moeten doen.

Animal Healing 5 - Heeft de puppy vaak opgesloten gezeten in een te klein hok of donkere ruimte? 

Dieren worden door menselijk toedoen beknot in wie ze zijn door een te klein hok, donkere ruimtes of anders. Daarmee verliezen dieren ook hun natuurlijke afweer- en immuunsysteem. Animal Healing 5 geeft hen de verbinding terug met de etherische wezens, hun connectie met de lucht en de wind, hun vermogen om samen te werken met de etherische wezens om hen heen. De etherische wezens helpen het dier weer in contact te zijn met het eigen lichtlichaam en van daaruit verbinding te maken met de aardelijnen. De stroming van energie vult het hart en vaatstelsel en zo activeert het dier zijn natuurlijke vermogen tot een gezond afweer- en immuunsysteem.  

Animal Healing 6 - Top flesje voor als jij graag met dieren wilt communiceren, jouw puppy gestrest is of in een later stadium bij castratie of sterilisatie 

Het 6e flesje is echt even de moeite waard om te lezen. Ik noem drie belangrijke punten (maar lees van dit flesje de tekst!)
Jullie puppy is net geboren maar misschien denk je al na over mogelijke geboortebeperking. Deze operatieve ingrepen maken letterlijk een hoop los. Bij veel dieren leidt dit ook tot een heel ander gedrag. Dit flesje helpt dieren om een nieuwe balans te vinden in zichzelf in mannelijk-vrouwelijk. Ik kan uit ervaring zeggen hoe fijn ik het vond om mijn hond hierin te ondersteunen.
Ken je de Grounding Rescue? Dit flesje geeft dieren die stress ervaren om zich te ontspannen en weer veilig te voelen.
En dan het derde punt wat ik graag wil maken: als mensen nummer 6 innemen, dan helpt het hen om meer met hun dieren te communiceren en de natuurlijke zachte aard van dieren te ervaren. Yes, hier had ik het al over, deze frequentie is dus uitermate geschikt om in te nemen als je 'in blijde verwachting' bent van je toekomstige puppy :)  !

Dit zijn de flesjes die passen bij jouw vraag. Als je de tijd hebt. lees dan ook eens de andere beschrijvingen uit de dierenserie. Zo weet je de juiste ondersteuning te vinden als een van je dieren ooit agressief, depressief of ander gedrag laat zien.

Veel plezier met afstemmen op jullie mooie pup!

Heb jij ook een vraag? Mail of bel gewoon even, ik kijk graag met je mee (0641-511219)

Groetjes,
Nancy Jacobs.
  Nancy Jacobs     30-12-2020 13:30     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.