Animal Joy Animal Joy
Animal Joy Animal Joy
Animal Joy
Pure staat van liefde, onschuld en blijheid, verbinding met de dieren en de natuur
€ 27,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Beschrijving
De spray Animal Joy vertegenwoordigt het onvoorwaardelijk liefdesveld van dieren. Dieren dragen dit veld, tenzij mensen dit verstoren. Als mens kunnen we dit ook weer herstellen en terug geven aan het dier. De Animal Joy helpt zowel mens als dier om contact te maken met dit liefdesveld. Dit genereert zachtheid en pure blijheid.

Voor wie is de Animal Joy spray
De spray Animal Joy is voor mensen die hun liefdesveld meer willen openen. De spray brengt je in verbinding met de dieren en de natuur en geeft je een vol liefdesgevoel. De spray is ook voor kinderen die bang zijn voor dieren, om welke reden dan ook.
De spray is voor dieren om hun geschiedenis van mentale, emotionele, fysieke of spirituele onderdrukking los te laten en zo terug te keren naar hun eigen essentie van liefde. Dat geeft veiligheid en vertrouwen in henzelf en in elkaar,  zowel tussen dieren onderling als tussen mens en dier. Het activeert een pure staat van liefde, blijheid en onschuld.

Gebruiksadvies
Voor dieren: Spray de Animal Joy in de waterbak van het dier. Eén keer sprayen is voldoende. Gebruik de spray 3-5 keer per dag gedurende enkele weken. Langdurig gebruik verdiept de werking aanzienlijk.
Voor mensen: Je kunt de spray toevoegen aan een glas water. Eén keer sprayen is voldoende.  Gebruik de spray 3-5 keer per dag gedurende enkele weken. Probeer de tijd te nemen om te voelen wat er in je lichaam gebeurt, zodat je af blijft stemmen op datgene wat je wenst. Langdurige inname is essentieel, het verdiept je bewustzijn en verankert de veranderingen in jezelf. 


Empower wie je bent en genereer meer geluk in je leven!


Ervaringen

‘Als ik de spray inzet bij honden, wordt alle menselijke ballast uit hun systeem ‘gedreven’. De herinneringen aan iedere vorm van schuld vervagen. De energetische lichamen van de honden vullen zich met licht. Ik voel dat de dieren ons als mensen voorgaan op de weg van terugkeer naar de staat van onschuld.’

‘De spray geeft mij een sterk gevoel van verbinding met alles en brengt mij terug naar mijn kindertijd, waar ik een diepe relatie met dieren ervaarde.’

‘De spray geeft gouden velden van liefde.’

‘De spray activeert mijn zelfgenezend vermogen en opent mijn ervaring van universeel bewustzijn.’


 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.