Animal Healing 2
Animal Healing 2
Zoals Animal Healing 1 het mannelijke ondersteunt, versterkt Animal Healing 2 de vrouwelijke, zachte energie. Nummer 2 ondersteunt dieren om intens thuis te komen en te aarden in hun fysieke...
€ 19,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Zoals Animal Healing 1 het mannelijke ondersteunt, versterkt Animal Healing 2 de vrouwelijke, zachte energie. Nummer 2 ondersteunt dieren om intens thuis te komen en te aarden in hun fysieke lichaam en verbetert de doorstroming van de levensenergie. Het aardt het lichaam tot aan het bekken in de aarde. Nummer 2 werkt op alle terreinen van zwangerschap, bevalling en geboortetrauma’s. Het vertegenwoordigt zowel het innerlijke kind als de moeder. Daardoor versterkt het het moederinstinct bij dieren en geeft zelfvertrouwen op dit terrein. Het heelt dieren die te vroeg bij de moeder zijn weggehaald of geen moederliefde hebben ontvangen. Ook ondersteunt het jonge dieren die het zonder hun moeder moeten doen.
Nummer 2 genereert heel veel zachtheid en helpt mannelijke dieren deze zachtheid meer te kunnen omarmen. Voor veel dieren kan dit een liefdevollere paring ondersteunen.
Nummer 2 geeft een diepe aarding. Het brengt het dier naar zijn roots, zijn warme nest. Het brengt zijn lichaam tot aan zijn bekken in de aarde. Diepe kracht en oer-aarding.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.