Wat geef je een vriendin cadeau die opziet tegen de feestdagen? Feestdagen? Voor mij hoeft het niet hoor!
Heb jij ook een vriendin die erg allergisch reageertr op de feestdagen? Roept ze altijd dat het voor haar niet hoeft: December? Al die feestdagen, drukte, familie en eindeloos getafel. Voor haar hoeft het écht niet. En wie ken jij, die opziet tegen de decembermaand omdat hij of zij alleen is? Happy singles zijn toch meestal niet zo happy als het over de feestdagen gaat. En bovendien, dit jaar is alles bij voorbaat al anders en wie weet is samen Sinterklaas en Kerst vieren, gewoon onmogelijk. Stress en onzekerheid hierover kunnen de stemming flink bepalen.

Hoe kom je de komende tijd én de feestdagen het prettigst door?
Als je er echt tegen op ziet, wat kun je dan het beste doen? Dag-voor-dag is een oefening die je wellicht kan helpen. Het is een visualisatie als je kampt met negatieve gevoelens. Om weer verbinding te maken met het liefdesveld. De liefde die we (vaak zo goed) anderen geven, kunnen we ook aan onszelf geven. Als ons hart zich meer naar ‘binnen’ kan openen, kan onze eigen liefdestroom voelbaar worden. Stapje voor stapje want het klinkt simpel maar dat is het vaak niet ten tijde van eenzaamheid, ontstemd zijn of in periodes van hartzeer. Maar áls die liefdesstroom weer op gang komt, dan brengt dat direct warmte, geborgenheid en aansluiting op al dat andere. Het liefdevolle gevoel verandert beetje bij beetje ook de kijk op de dingen. Wie weet zelfs de kijk op de feestdagen. Een mooi cadeau voor degene die jij hierin herkent, is de frequentie van liefde, eventueel met de geur van rozen als hij of zij van subtiele geuren houdt.

Als eenzaamheid en angst de boventoon voeren
Dan is het fijn om te kunnen ervaren dat deze niet continu aanwezig hoeven te zijn. Meer grip op de geest ontstaat door het werken met affirmaties (bijvoorbeeld: Ik geloof in mezelf of ik vertrouw op mijn innerlijke wijsheid). Wat ook heel goed werkt is de vaak repeterende pijnlijke gedachtes te ‘wisselen’ voor een fijne gedachte.

Hoe doe je dat, je gedachten 'flippen' of wisselen?
Iedere keer als je je bewust wordt dat jouw gedachten negatief of niet helpend zijn, het moment dat je je daarvan bewust wordt, dát moment, is superbelangrijk. Je kunt dan namelijk kiezen voor een meer positieve gedachte.
Met cliënten oefen ik dit en zoeken we ook altijd naar een ‘fijne gedachte’. Deze kun je dan 'standaard' gebruiken op het moment dat je jouw gedachten wilt wisselen. Want door die negatieve gedachte in te wisselen voor een fijne gedachte, help je jezelf enorm. Onze gedachtes zijn namelijk voorloper van onze emoties. Kun jij je gedachten de baas blijven, dan is het gevolg hiervan dat jij je beter gaat voelen.
Dit lukt vaak prima als we fit en alert zijn maar als iemand ontstemd is en de geest is ‘mistig’, dan is dit enorm moeilijk. Een fijn steuntje in de rug is dan enorm welkom. Jij kunt jouw vriendin dit steuntje geven door haar te verassen met onze nieuwste lichtfrequentie, de Nataraja spray

Hele fijne feestdagen voor jou! Je kunt mij altijd contacten als je een vrijblijvend, persoonlijk advies wilt. Laten we elkaar helpen er iets moois van te maken. En als je nog op zoek bent naar inspiratie voor bijzondere feel good cadeaus, weet dat je deze met korting kan bestellen in de webshop.

         
      11-11-2020 12:12     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.