Universal Motherlove Universal Motherlove Universal Motherlove Universal Motherlove
Universal Motherlove Universal Motherlove Universal Motherlove Universal Motherlove
Universal Motherlove
Onvoorwaardelijke liefde, veiligheid, liefdevolle heling van het innerlijke kind, universele moederliefde.
€ 27,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Universal Motherlove - Universele moederliefde
Als kind heb je veelal je eigen gevoeligheid en mogelijkheden in jezelf op slot gezet omdat de omgeving het niet herkende of er geen raad mee wist. Deze spray maakt deze mogelijkheden weer in je vrij zodat jij nu jouw innerlijke kind kunt omarmen zoals het van nature is. Het liefdesveld geeft jou en jouw innerlijke kind alle veiligheid.
'In alles wat ik ben, voel ik mij geliefd en ontvangen. Er zijn geen woorden, er is diepe ontroering.'

Beschrijving

De Universal Motherlove activeert nieuwe liefdesvelden in onszelf. De universele moederliefde raakt alle kinderdelen in onszelf aan die bevroren zijn geraakt omdat zij niet (h)erkend werden. De spray ondersteunt dat die delen ontdooien en wij ze kunnen omarmen. De Universele Moederliefde herinnert ons aan onze afspraak met Gaia dat wij als galactische sterrenkinderen niet alleen welkom zijn om met haar samen te creëren, maar dat wij recht hebben om te zijn wie wij Zijn. Dit is ons geboorte-recht. De universele liefdesvelden die ons innerlijke kind voeden, geven ons veel ruimere keuzemogelijkheden. Het geeft ons een gevoel van veiligheid en nieuwe referentie om als ‘lightbeing’ in een lichaam te leven en ‘out of the box’ keuzes te maken die bij jouw lichtfrequentie horen.

De energie van de Universele Motherlove is herkenbaar in de vrouwelijke meesters zoals Lady Nady en Moeder Mary. Zij hebben meegewerkt aan deze spray. In de spray is ook herkenbaar de galactische liefdesvelden van o.a. Venus, Arcturus en de Pleiaden.  De energie van de kosmische multiverse komt als een spiralende energie binnen in als het ware een nieuw baarmoederkanaal. Een kind dat zijn DNA pakketje kiest, krijgt een veel omvangrijkere keuze in (energetische) DNA strengen vanuit deze multiverse met een hoger liefdesveld. Dit kind is ingebed in het universele liefdesveld en is minder afhankelijk van de onvolkomenheid van een aardse moeder. Zo kunnen kinderen met een hoger liefdesveld geboren worden op aarde. Toch heeft ook zo’n kind het liefdesveld van de moeder nodig en de Universal Motherlove ondersteunt ook de moeder om deze velden in haarzelf te openen vanuit haar aansluiting op het kosmische moederstuk. Natuurlijk is deze opwaardering ook beschikbaar voor ieder mens die zijn bewustzijn verruimt en (oude) tijdlijnen opruimt.

Moeder Gaia speelt in dit proces een belangrijk rol. Tijdens het maken van de spray maakt zij aan ons duidelijk dat zij alles begrijpt en alles vergeeft. Tegelijkertijd biedt zij ons volledige vrijheid en ervaart ons als gelijkwaardig. Wij zijn een onlosmakelijk deel van het bewustzijnsveld van Gaia en ontwikkelen ons in een liefdevolle relatie tot haar. Gaia bevestigt ons geboorterecht om als galactisch mens met haar samen te creëren.

De Universal Motherlove representeert moeder archetypes zoals Lady Nada, moeder Mary, grootmoeder Anna en kleindochter Sara. Maar ook de liefdesvelden van Venus, Arcturus en de Pleiaden. Het zijn holografische lichtvelden van kleur en lichtenergie.

Voelt als een baarmoeder kanaal hoe de energieën vanuit de multiverse naar de vijfde dimensie spiralen. Het maakt genetische velden vanuit sterresystemen tot onze beschikking en wij hebben dus een oneindig veel grotere keuzemogelijkheid. Daarin ben je zowel de moeder die het kind de bedding geeft als het kind dat ontvangen wordt.

Het kind dat binnenkomt of geboren wordt, heeft zowel de kosmische moeder nodig als de aardse moeder om zich erkend en gevoed te voelen en ook de ervaring te voelen hoe te leven in een lichaam.
Een welkom voor het kind door de energie van Gaia en voor de moeder die het kind wil ondersteunen om  een brug te vormen tussen aarde en kosmos.
Een kind dat naar de aarde komt, geeft je recht op universele moederliefde als een verbond voor je Ik Ben dat nooit verbroken kan worden. Wij zijn in een ‘entangled’ state met Gaia. Tegelijkertijd biedt Gaia volledige vrijheid en als gelijkwaardig! Zij vergeeft en begrijpt alles wat heeft plaats gevonden. Zij bevestigt je geboorterecht.

Het totale veld verhoogt de frequentie en kwaliteit van prana en dat verhoogt de creatieve potentie van een ieder die op dit veld is aangesloten.
Deze spray maakt de verbinding met Venus sterker en het veld van liefde van Venus, ook in het veld van moederliefde.

Aurabeschrijving
De Universal Motherlove activeert nieuwe kleuren (emerald) groen.
Bij de eerste foto geven de kleuren aan dat de vrouw op de foto empathisch is, maar het tegelijkertijd moeilijk vindt om haar grenzen te stellen. De kleur groen geeft harmonie aan, de kleur turqoise zielswijsheid. De bolletjes boven in de aura reprenteren haar andere zelven of voor wie het anders wil interpreteren, haar gidsen en engelen.

Na het sprayen van de Universal Motherlove, verandert de aura, zichtbaar in foto 2. De groene energie is nu veel sterker, homogener en harmonieuzer. Dus de persoon komt in harmonie met zichzelf. De persoon is veel meer in contact met de andere zelven (of Hoger Zelf) die een hoger liefdesveld in zich dragen. Hoe langer je de spray bewust gebruikt, hoe meer dit integreert in je.

Gebruiksadvies
Je kunt de spray toevoegen aan een glas water. Eén keer sprayen is voldoende.  Gebruik de spray 3-5 keer per dag gedurende enkele weken. Probeer de tijd te nemen om te voelen wat er in je lichaam gebeurt, zodat je af blijft stemmen op datgene wat je wenst. Langdurige inname is essentieel, het verdiept je bewustzijn en verankert de veranderingen in jezelf.

Ervaringen met Universal Motherlove

Wij ontvingen per mail de volgende ervaring:

Enige tijd geleden kreeg ik de aankondiging van deze spray toegestuurd en na het lezen wat Joanne hierover schreef, voelde het alsof het licht aanging en wist ik met 100 % zekerheid dat ik deze spray moest aanschaffen voor mijn man.
Mijn man heeft een zeer dominante, dwingende, eisende moeder en is door haar nooit erkend in zijn kind zijn, mens zijn. Laat staan liefdevol gekoesterd , of op waarde geschat. Hij heeft van zijn kant uit zijn leven lang veel gedaan om het haar naar de zin te maken, maar het is haar nooit genoeg. Zonder de zorg die hij levert zou zij bijvoorbeeld niet meer zelfstandig in haar huis kunnen wonen, maar zou ze naar een verpleeghuis moeten. Deze zorg geeft hij niet omdat het zo “hoort” maar omdat hij haar desondanks respecteert als zijn moeder en uit mededogen met haar situatie.
Maar zelfs nu blijkt dat hij een (waarschijnlijk) niet agressieve vorm van prostaatkanker heeft, is het enige wat ze daarover zegt : “wat betekent dat voor mij? ” Ingegeven door de angst dat hij niet meer voor haar kan doen wat hij al jaren voor haar doet: zorgen.
Inmiddels gebruikt hij nu 2 maanden de Universal Motherlove spray ( samen met de Life Force) en langzaam maar zeker is hij in staat om zich meer te richten op de zorg en energie die voor zijn eigen genezing en welbevinden nodig zijn. En ook al doet zijn moeder er alles aan om hem een “schuldgevoel” te geven wanneer hij niet onmiddellijk doet wat zij wil, lukt het hem steeds beter om afstand van deze manipulaties te nemen en zich daarbij ook innerlijk vrij te voelen.
Het helen van zijn innerlijk kind is naar mijn gevoel op dit moment het belangrijkste wat te doen staat en daar helpt de spray fantastisch bij.
Het liefst zou ik zijn moeder ook een flesje Universal Motherlove geven om met haar eigen innerlijk kind en de relatie met haar moeder in het reine te komen, maar daar staat ze absoluut niet voor open.
Onze hartelijke dank voor deze spray.Mickey sabbelt op dierendag
Blog door Ruby Palarczyk – oktober ‘18


“Vandaag is het dierendag in het land waar ik vandaan kom, Mickey”.
- “Oh”, zegt Mickey luid spinnend en aan mijn arm sabbelend op mijn schoot.
- “Wat is dat ? “ “Dierendag, is een dag waarop de mensen meer aan hun dieren denken dan anders. En dat sommige mensen andere mensen ervan proberen te overtuigen om aardiger tegen dieren te zijn”.
- “Oh”, zegt Mickey weer, “zijn mensen dan niet altijd aardig tegen dieren?
-  “Um, nee liefie, dat zijn mensen niet altijd. En waar we nu zijn en jij geboren bent, in Frankrijk, zijn er veel meer mensen die niet lief zijn voor dieren. Neem nou jouzelf en je zusje Mimmie. Zomaar achtergelaten in het bos toen jullie je mama nog helemaal niet konden missen. Jullie waren nog maar 4 weekjes oud en hadden nog nooit zelf iets gegeten, laat staan een muis gevangen. Als ik jullie niet gevonden had en meegenomen, waren jullie er nu niet meer geweest.”
- “Wie heeft ons daar dan neergelegd”, vraag Mickey. “Ik weet het niet”, zeg ik, “maar waarschijnlijk iemand die al veel katten heeft en geen geld om naar de dierenarts te gaan om te voorkomen dat er nog meer kleintjes komen. En dan zomaar, zonder in zijn hart te kijken, jullie heeft achtergelaten. Net als trouwens de drie kleintjes van 2 weken oud, die ik vier weken later op dezelfde plek heb gevonden en die ik met een flesje moest voeden.”
- “Een flesje”, zegt Mickey. “Om te sabbelen?”
- “Ja om te sabbelen. Net zoals jij bij jouw mama deed en nu op mijn arm. Auw, trouwens, Mickey, je hebt nu best veel kracht in je bekje en dat sabbelen aan mijn arm doet me eigenlijk best wel pijn. Ik heb er helemaal rode zuigplekken van.”
- “Ja maar het is zo fijn”, zegt Mickey. “Ik droom dan helemaal weg, denk aan mijn moeder en voel me zo veilig. Jij bent zo lief”.
- “Ja, maar ik geef toch geen melk”, zeg ik.
- “Oh dat geeft niet hoor. Ik eet zo wel een brokje of je geeft me straks wel van die lekkere vis.”  
- “Mmm, Mickey, vindt je het goed als we eens kijken hoe we jou wat minder kunnen laten sabbelen?”
- “Moet dat ?”.
- “Uh ja”. “Tijdens de afgelopen dierenworkshop hebben zijn we al even met je bezig geweest, maar dat was kennelijk nog iets te kort. Misschien is er nog iets meer nodig.”
- “Oké”, zegt Mickey. “On y va (daar gaan we).”
- Welk flesje uit de Healing Arts Animal Healing doos zou je willen proberen Mickey, vraag ik ?
- Flesje nummer 6, zegt hij. Net als tijdens de cursus.
Ik geeft hem een druppel op zijn kopje, doe er één op mijn vinger, die hij op sabbelt en neem er zelf ook één. Vervolgens verbind ik Mickey met zijn zon onder zijn pootjes. De zon staat voor de verbinding met je hogere zelf. In de meeste gevallen projecteer je die boven je hoofd, maar zo boven zo onder, kun je hem ook onder je voeten projecteren. Dan blijf je ook nog lekker geaard in plaats van weg te vliegen.
Ik verbind mijzelf ook met mijn zon en laat de energie van onze hogere zelven in onze lichamen lopen. Mickey spint en sabbelt door. Ik voel me geaard en gedragen.
Ik laat de druppels even hun werk doen.
Ik vraag aan Mickey of hij zich zijn moeder herinnert. Ik krijg een warm gevoel, een volle buik en ik hoor heel veel gespin. Ik zie een grote moeder buik, kleine trappelende pootjes en ook Mimmie, Mickey’s zusje, die voldaan naast hem ligt.
-“Je mist je moeder he ?”,  vraag ik.
-“Ja”, zegt Mickey. “Ze was zomaar weg. En toen stond ik daar zomaar op dat pad. Alleen met Mimmie. Die wist ook niet wat er gebeurt was. En ik kreeg zo’n honger en kreeg het koud. En wij maar roepen, maar Mama kwam niet.”
- “Als we nou aan je moeder vragen om hier bij ons in de kamer te komen ? Zou je dat fijn vinden ? Dat we aan haar vragen om je weer even op te warmen en te wassen.”
- “Ja, dat is fijn”, zegt Mickey.
We roepen de moederpoes aan. In mijn derde oog zie ik een witte poes met een grijs snuitje verschijnen, die Mickey een likje geeft. Ik geef haar in gedachten ook een druppel van flesje nummer 6.
Er volgt een energetische uitwisseling tussen Mikey en zijn moeder. Alles wat Mickey gemist heeft vanaf zijn 4e levensweek tot het moment dat zijn moeder hem geen melk meer zou willen/kunnen geven, komt voorbij. Ook voor moederpoes is dit helend. Haar kleintjes waren tenslotte ook zomaar verdwenen na 4 weken zogen.
-“Dat is fijn”, zegt Mickey en hij sabbelt door.
-Wat heb je nog meer nodig Mickey ? Zijn er nog andere Healing Arts druppels, die jou kunnen helpen ?
-Flesje nummer 1 uit de dierendoos, zegt hij.
Ik geef hem weer een druppel en neem zelf ook. Ondertussen houd ik de zon onder ons in de gaten. De connectie met ons hogere zelf, waardoor onze intuïtie helder blijft.
Ik zie een dik energetische verbindingskoord tussen Mickey en zijn moeder. Het verbindt moeder en zoon vanuit hun 1e chakra, de basischakra. Dat is de chakra die gaat over overleven, te eten hebben, je thuis en veilig voelen, de basis dus. Mickey voelt zich nog steeds afhankelijk van zijn moeder en tot een bepaalde leeftijd is dat natuurlijk prima. Nu er geen moeder meer is, geeft dat verwarring en hoort het verbindingskoord in ieder geval niet tussen het 1e chakra’s te lopen. Ik geef Mickey nog een druppeltje uit het flesje en kijk wat er gebeurt met het koord. Er gebeurt nog weinig. Hoe zou het met mij en mijn moeder zijn, vraag ik me af. Ik heb het afgelopen jaar intensief voor haar gezorgd toen zij zware alzheimer kreeg en zij bij mij inwoonde. Ik was 24 uur per dag voor haar verantwoordelijk tot ze afgelopen december, na een beroerte, in het ziekenhuis overleed. Ik kijk naar ons koord. Oei, een dik koord van moeders 1e chakra naar die van mij (en natuurlijk vice versa). Ik heb haar nog niet losgelaten. Mickey en ik zijn een aardige spiegel voor elkaar. We laten onze moeders zo maar niet los. Ik neem nog een druppel uit het flesje en heb ook behoefte aan de Healing Arts spray Universal Motherlove. Die geef ik ons alle vier, Mickey, mij en onze moeders energetisch. Ik zie mijn moeder zoals ze het laatste jaar was, een steeds kleiner meisje wordend in het lichaam van een vrouw van 87 jaar. De tranen biggelen over mijn gezicht. Ik mis haar. Niet als dochter, maar als de bijzondere vrouw die zij was, met al haar mooie en minder mooie kanten. Ze heeft haar leven in dat laatste jaar samen met mij verwerkt. Gekke dingen doend, nare dingen, vrolijke dingen, boze dingen, enge dingen, lieve dingen….. Nu is ze vrij. Het energetische koord tussen onze basischakra’s mag nu oplossen. Wat overblijft is de harts-verbinding tussen mijn 4e chakra en haar vrije ziel. Ik zie het 1e koord dunner worden. Ik zie ook het effect op het koord van Mickey. Langzaam worden de koorden dunner en lossen op. Een zilver lijntje blijft over tussen onze harten. Ik voel me vrijer en minder verdrietig als ik aan haar denk.

Je ziet Mickey op de foto toen ze net vier weken oud was.

 

Universal Motherlove is ook heel geschikt voor dieren, vooral wanneer de relatie moeder-jong verstoort is, bijvoorbeeld wanneer jonge dieren te snel het nest hebben verlaten. 
Het lijkt een beetje op de werking van moedermelk (homeopathisch). Heel effectief wanneer kittens te vroeg uit nest zijn geplukt.

Rob M.M. Greuter
HeelBewust

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.