Transcend 2 - Zuiver Bewustzijn
Transcend 2 - Zuiver Bewustzijn
Zuiver bewustzijn - Activatie en balanceren van de hersenen, beperkende gedachten en conditioneringen, scheppende gedachten, denkkracht vergroten en ontwikkeling geestkracht, o.a. contact maken met ov
€ 34,95
Prijs per flesje/frequentie
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Transcend 2     
Zuiver Bewustzijn
Hersenen, Brein en Geest

 

Een gezond en krachtig brein geeft een versnelde en vergrote denkkracht. Dit helpt het deactiveren van beperkende gedachten en conditioneringen. En het activeren van scheppende gedachten, het morfogenetisch veld en verbinding met de geestkracht van overledenen.

De werkingsvelden van Transcend 2

  1. Activatie en balanceren van de hersenen
  2. Beperkende gedachten en conditioneringen van het denken
  3. Scheppende gedachten
  4. Denkkracht vergroten en accelereren
  5. Geestkracht: contact maken met geest van overledenen.

De Transcend serie ondersteunt versnelde toegang tot jouw volledige potentieel.
Wat is transcendent? Het Latijnse woord transcendentia betekent bovenzintuiglijk of bovenzinnelijk.
Wanneer de geest het meest subtiele stadium van een gedachte overschrijdt, komt de geest in een bovenzintuiglijke dimensie: het zuivere bewustzijn. Ofwel het gebied wat niet meer met de normale zintuigen kan worden waargenomen. Dit kan ook wel het transcendente veld worden genoemd. In dit veld is geen activiteit meer en zijn de zintuigen volledig tot rust gekomen. Dit is het zuiver bewustzijn. Deze tweede Transcend frequentie ondersteund specifiek het zuivere bewustzijn.

 

  • Activatie en balanceren van de hersenen

Afbeelding met diagram

Automatisch gegenereerde beschrijving
Ons brein is meer, veel, veel meer dan een supercomputer. Transcend 2 activeert en balanceert de hersenen. Net zoals je ieder jaar een paar keer naar de tandarts gaat, om je gebit te onderhouden, is dit flesje gevuld met de lichtcoderingen om de verschillende hersengebieden te finetunen.
 

  • Beperkende gedachten en conditioneringen van het denken

Transcend 2 geeft je meer vat op je conditioneringen die vaak zijn ingeprent door je opvoeding en de maatschappij. Hoe meer ballast je los kan laten, hoe lichter jij je voelt. Een hele fijne remedie als het denken je in de weg zit. Ook ondersteunen deze lichtcoderingen je om de (oude) belemmerende én beperkende gedachten los te laten. Zodat jouw denk- en manifestatie processen niet constant worden afgeremd. Kom uit die negativiteit en ervaar meer vrijheid!  Zeker als jouw geest negatieve en belemmerende gedachten, eindeloos opnieuw voorbij laat komen (inslapen kan doordoor erg lastig zijn), weet dan dat je deze kracht ook kunt omzetten in scheppende gedachten!
 

  • Scheppende gedachten

Onze gedachten zijn zo ongelofelijk krachtig! Ervaar jij ook wel eens een snelle manifestatie? Dat je iets denkt en dat het er dan gewoon ‘is’? Dit heeft te maken met gedachtenkracht. Als jij deze gedachten ook nog voedt met jouw liefdesenergie dan is de kracht nog vele malen groter (je kunt Transcend 2 hiervoor ook combineren met de Higher Love spray of de serie Manifesting Miracles).
 

  • Denkkracht vergroten en accelereren

Je onderhoud je brein met deze frequentie en (dagelijkse) meditatie. De oefeningen vind je in de training. Dit vergroot je denkkracht. Denk hierbij aan het morfogenetische veld (simpel gezegd: meeliften op de gedachtenkracht van een groep mensen). Zo is het leren van iets nieuws, veel makkelijker als je samen bent met mensen die dit nieuwe al beheersen. Je lift als het ware mee op de kennis van de anderen. Een manier om dit ook te ervaren is het mediteren in een groep. Of een consult met iemand die bijvoorbeeld helderziend is, vaak ‘zie’ jij in dit consult veel meer dan je ‘normaal’ kan waarnemen. Dit zijn allemaal voorbeelden van intunen of verbinden op het grote collectieve veld van gedachten, ervaring en kennis.

De energie van onze denkkracht is zo groot, het is bijna met niets te vergelijken. Als je een idee wilt krijgen, het is groter dan een tornado (hoe getrainder de geest, des te krachtiger de energie).
 

  • Geestkracht: contact maken met geest van overledenen

Onze geest bestaat uit al het onzichtbare dat de mens in zich heeft waaronder: de tendensen, indrukken en gewaarwordingen die in de tijd van het lichamelijke bestaan zijn opgedaan.
Het is een energiecomplex, dat bestaat uit een veelheid van verschillende energieën. Deze energie is zichtbaar en voelbaar. Ook hier geldt: hoe getrainder de geest, hoe krachtiger deze energie!
Transcend 2 ondersteunt het contact maken met de geest van iemand die is overgegaan (ofwel zijn/haar ongedeelde energieën). Wil je dit ook leren?

De informatie en oefeningen vind je in de trainingsmodule, deze ontvang je digitaal samen met het flesje.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.