Spijt en als-ik-het-nog-een-keer-mocht-overdoen Spijt en berouw was een thema dat de afgelopen tijd bij veel cliënten speelde. Dit uit zich vaak in gedachten. Dit zijn niet zomaar gedachten die af en toe voorbij komen. Nee, getriggerd door een herinnering stormt het brein vaak door. De gedachtestroom brengt vaak donkere emoties naar boven met als resultaat een negatieve gemoedstoestand. Als dit zo dag in, dag uit doorgaat, dan brengt dat uitputting en uitzichtloosheid. Ik hoor vaak: ik wil het zo graag anders, maar ik weet niet hoe'.

Waarover heb je spijt?

De meeste spijt voelen mensen over hun opleiding, carriére, relatie en over het ouderschap. De cliënten die ik de afgelopen weken zag hadden:
* Spijt dat ze niet 10 jaar eerder uit die destructieve relatie waren gestapt.
* Spijt dat ze vanaf het begin af aan haar hart niet heeft gevolgd bij de keuze van de medische behandelingen.
* Spijt dat de kinderen zo lang in een onhoudbare situatie hebben moeten opgroeien.


Hoe helen we spijt vanuit het lichaamsbewustzijn?

De antwoorden vinden we in de consulten in mijn praktijk niet door de 'waarom' vraag verstandelijk te gaan beantwoorden. Maar door te voelen, in het lichaam, naar wat er NU speelt, wat er nu nog (vast) zit aan pijn en oude emoties.
We doen onderzoek naar Zelfliefde, zelfvertrouwen en hoe je vaker in je eigen kracht kunt staan.
Heling volgt op een natuurlijke wijze. Dus niet door ons brein de vrije baan te geven maar juist door het lichaam te voelen en te voeden.


Wil jij ook graag negativiteit achter je laten?
Wil jij weer voelen hoe het is om in je kracht te staan?
Wil je ruimte maken voor dat waar jouw ziel naar verlangt?


Deze consulten worden vergoed door de zorgverzekeraar vanuit de aanvullende verzekering. Er is nog plek de komende weken.
Bel of mail gerust om de mogelijkheden te bespreken 0622 - 975 104 nancy@healingarts.nl
Let op: Tijdens de lockdown mogen geregistreerde medische therapeuten werken indien de consulten vergoed worden. Je bent dus van harte welkom!
  Nancy Jacobs     16-12-2020 13:51     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.