Sound of Silence • 2020 / SOS Crisis-spray (30 ml)

Als jij aansluiting zoekt en terug wilt naar voelen, naar ín je lijf zijn in plaats van in je hoofd. Als je het denken 'uit' wil zetten en werkelijk wil voelen wat er in je leeft. Matglas spray.

€ 24,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

SparkleS

Sound of Silence • 2020 

Nancy Jacobs presenteert SparkleS, een wellbeing supportserie van sprankelende nevelsprays. De eerste in de reeks is Sound of Silence • 2020. De lichtfrequentie van deze koploper is gericht op de pittige energie, die het jaar 2020 universeel zal kenmerken. De kosmische sfeer is te bestempelen als de opmars naar een doorbraak. Sound of Silence • 2020 kan helpen om die energie uplifting in te zetten.

Als een rommelende vulkaan, kondigt de tijdgeest structurele veranderingen aan. Chaos en spanningen dreigen, onrust neemt toe. De buitenwereld lijkt rijp voor een nieuwe kijk. Maar ook in ieders persoonlijke belevingswereld kan onrust heersen en groeit de behoefte aan verandering en vooruitgang.

Of de tendens van 2020 zich nu richt op materiële omstandigheden of innerlijke dingen; het is tijd om aan te pakken en te reorganiseren. Ingrijpende veranderingen verlopen vaak niet zonder slag of stoot. Net als met een verbouwing, zijn zorgvuldig plannen, keuren en kiezen, breken en ruimen noodzakelijk. Wat blijft overeind en wat kan weg? Merk hoe zo’n klein, fancy flesje SparkleS bij kan dragen aan focus. Aan dapper, alert reageren. Ontdek hoe neveltjes van Sound of Silence • 2020 aan een glas water toevoegen direct verbinding legt met je ingebouwde, innerlijke kalmte. Dat doet goed, in tijden van chaos.

Sound of Silence • 2020 kent de kortste weg door je innerlijke labyrint. Opent de deur naar een hoogstpersoonlijk adviesorgaan: het domein van wijsheid en spirit. Daar sluimeren overzicht en inzicht bij de bron van innerlijke groei en verandering. Sound of Silence • 2020 (wij noemen haar SoS :-) stimuleert om het dagelijkse tumult van afleiding, geluidsvervuiling en verlichtingsdimmers voorbij te snellen en in de gezonde zone van innerlijke stilte te duiken. Je hoogste zelf lijkt diep verborgen, maar wacht zacht fluisterend dichtbij. Zet de headphone van dagelijks drammende dingen even af. Met Sound of Silence • 2020 is afstemmen op dat wat er écht toe doet weer vanzelfsprekend.