Terug naar je gevoel | Sound of Silence S.O.S. 10 ml spraypen
Terug naar je gevoel | Sound of Silence S.O.S. 10 ml spraypen
S.O.S. haalt je uit je hoofd en terug in je lijf, terug naar je gevoel, verbonden met je intuïtie. Connect met jouw innerlijke stilte, in tijden van chaos.
€ 9,95
€ 8,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Sound or Silence - S.O.S. 

S.O.S. haalt je uit je hoofd en terug in je lijf, terug naar je gevoel, verbonden met je intuïtie.
Connect met jouw innerlijke stilte, in tijden van chaos.

Als je het denken 'uit' wilt zetten en echt wilt voelen wat er in je leeft.


Nancy Jacobs introduceerde op de vooravond van de Plandemie, met succes de serie 'Love Sprays'. Een ondersteunende serie sprankelende sprays met als eerste de Sound Of Silence. De lichtfrequentie van deze koploper is gericht op de pittige energie, die vanaf 2020 universeel zal kenmerken. De kosmische sfeer kan worden bestempeld als de koers naar een doorbraak. Als een rommelende vulkaan kondigt de tijdgeest fundamentele veranderingen aan. Chaos en spanning bouwen zich op, onrust neemt toe. De buitenwereld lijkt klaar voor een nieuwe visie. En ook in de persoonlijke beleving van mensen lijkt wanorde en een behoefte aan verandering en groei toe te nemen.

Of de verandering invloed heeft op materiële omstandigheden of de manier men wil leven; het is tijd om aan te pakken en te reorganiseren. Belangrijke veranderingen zijn zelden zonder slag of stoot. Zoals elke verbouwing samengaat met zorgvuldige planning, onderzoek en keuzes, en het afbreken en opbouwen, alles maakt deel uit van het nieuwe geheel.

Deze spray helpt om die energie op een verheffende manier toe te passen:

  • Ervaar hoe deze spray jouw focus kan verbeteren en dappere, alerte reacties kan ondersteunen.
  • Ontdek hoe gebruik van deze frequentie snel aansluit op jouw ingebouwde, vredige kalmte. Dat werkt goed, in tijden van chaos.
  • Sound of Silence opent de deur naar de wijsheid van jouw ziel. Daar is waar overzicht en inzicht sluimeren, de bron van innerlijke groei en verandering.

Sound of Silence (bijnaam SoS: -) navigeert je door de dagelijkse onrust van afleiding van beeld en geluid, naar de gezonde bron van innerlijke stilte. Je Hoogste Zelf lijkt zich diep van binnen te verstoppen, maar wacht geduldig, verrassend dichtbij. Zet de headset van zeurende overlast even af. Met Sound of Silence wordt het afstemmen op wat er eigenlijk het meest toe doet, vanuit het je intuitïe, weer natuurlijk.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.