Pathara-ma 9
Pathara-ma 9
  Maakt ons los van programmeringen waardoor het goddelijke licht in ons ook kan stromen in tijden van nood. Hulp bieden vanuit ego en\of de persoonlijkheid maakt plaats voor het stromen...
€ 19,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 

Maakt ons los van programmeringen waardoor het goddelijke licht in ons ook kan stromen in tijden van nood. Hulp bieden vanuit ego en\of de persoonlijkheid maakt plaats voor het stromen van het Goddelijke licht geïntegreerd in de persoonlijkheid. Gewoon ‘Zijn’ kan al genoeg zijn. Met deze remedie kunnen we het lijden van de ander beter aanzien en begrijpen en het raakt ons niet meer als anderen negatieve opmerkingen maken. Brengt ons dichter bij onszelf, we zijn niet meer zo kwetsbaar voor invloeden van buitenaf omdat we onszelf nu altijd blijven voelen en voeden: ‘There’s always me’. Ons Goddelijke zelf blijft altijd ongedeerd. Heling kan plaats vinden met minder hulpmiddelen van buiten af.
De ziel kiest zijn eigen weg en die is oké. Ook als dat lijden inhoudt.
Dit kan Sterrenkinderen helpen makkelijker hun essentie te voelen en vorm te geven op de aarde.
Deze lichtremedie maakt dat dieren zich niet meer zo alleen voelen omdat het dier wordt aangesloten op het collectieve bewustzijnveld van dieren.  

‘Pathara-Ma 9 ‘There’s always me’. Ik ben blijvend in verbinding met mijn gevoel en voed mijzelf.’

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.