Living Grail 5
Living Grail 5
  We krijgen bij Living Grail 5 meer oog voor hoe bijzonder het fysieke lichaam is en de immense precisie waarmee dit vorm krijgt. Het fysieke lichaam wordt aangestuurd door het...
€ 21,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 

We krijgen bij Living Grail 5 meer oog voor hoe bijzonder het fysieke lichaam is en de immense precisie waarmee dit vorm krijgt. Het fysieke lichaam wordt aangestuurd door het fijnstoffelijke fysieke lichaam en juist dat leren we beter kennen. Zo leren we meer over creatie en schoonheid.
Creatie begint bij het vergroten van de ontvangende vrouwelijke energie in onszelf. Ontvangen geeft bescheidenheid en geeft heiligheid terug aan het vrouwelijke.
Waar we volledig ontvangen, geven we tegelijkertijd. Er vindt éénwording en balans plaats tussen geven en ontvangen en gever en ontvanger. Wat je krijgt, geef je weer weg en wat je krijgt, hoef je niet vast te houden. Want er komt weer nieuwe energie, nieuwe liefde, nieuwe kennis enzovoort. Het creëert vrijheid, omdat krijgen geen verplichting meer inhoudt van dat wat terug gegeven moet worden.
Voor mensen die nog worstelen met de persoonlijkheid die zich wil laten gelden, is dit een bijna onbegrijpelijk iets en voor de persoonlijkheid een contradictio in terminis. Zowel om te beseffen dat ontvangen oneindig en niet beperkt is, als dat je alles zomaar weer weg kan geven, omdat het Zelf niets nodig heeft om aan vast te houden. Mensen die hiermee worstelen, worden hiermee geconfronteerd door het innemen van Living Grail 5.
Living Grail 5 maakt ons bewust waar we zelf dualiteit brengen tussen twee begrippen in communicatie en helpt het te ervaren als complementair. Wij hebben alle aardse rollen zoals slachtoffer - dader, slaaf - meester, man - vrouw in beide aspecten ervaren, alsook de pijn die dat in ons genereerde. Juist een groter hartsbewustzijn maakt dat we beide kanten van de medaille kunnen zien en activeert het weten, dat ze eigenlijk over hetzelfde gaan, om daar compassie voor te hebben en ze zo te overstijgen.
In verbinding met het Zelf, verwoordt het keelcentrum een waarheid die niet verdedigd hoeft te worden. Het is geen punt van de taart zoals religie een waarheid verwoordt en de wetenschap soms een totaal andere punt, maar de omvattende waarheid. Het hart spreekt een universele taal die iedereen begrijpt.
Er is geen andere mogelijkheid om bij die waarheid te komen dan dat alles zichtbaar wordt en alles ons gespiegeld wordt en dat we volkomen eerlijk en oprecht naar onszelf kijken. Liefde voor onszelf is daarbij de sleutel tot integratie en acceptatie.
Het fysieke lichaam is daarbij niets anders dan een weerspiegeling van onze geest. En het ervaren van de pijn geeft de mogelijkheid de blokkade tot in de wortel (de afsplitsing van de oerbron) op te lossen. Die weg gaat vaak niet in een keer, maar in cirkels of spiralen.

Living Grail 5: ‘Waarheid van het hart zet altijd vrij en geeft vrijheid.’

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.