In het oog van de storm Wij zijn in transitie. Herken je dit? Dat je in een situatie bent waar je niet in wilt zijn, maar in het moment herken je niet dat deze situatie zal helpen om je voor te bereiden op dingen die je werkelijk wilt. Dit kan veel negatieve gedachten of emoties oproepen. Dit zorgt ervoor dat je uit je centrum gaat, uit je liefdesveld, ofwel uit het oog van de storm...

Hoe blijf je in het oog van de storm?
In de RUST en hoog in trilling of 'stroomafwaarts', in verbinding met je hartsverlangen, dat wat je wilt manifesteren.
Dit doe je door je nergens tegen af te zetten. Onder alle omstandigheden. Verzet je niet tegen de situatie.
En probeer nergens de schuld van iets te zoeken.

Abraham Hicks legt dit heel helder uit
Dus, zet je ook niet af tegen waar jij, of iemand in je omgeving, nu zijn. Want als je focust met een houding van verzet tegen iets, dan zal datgene waar je op gefocust bent je Punt van Aantrekking worden en dan zal de Wet van Aantrekking je meer momentum (meer van dat wat je níet wilt), daarover geven. Dus verzet jezelf niet eens voor een poosje omdat je nu even niet anders kunt. We vragen je om jezelf gewoon even te laten, en alle anderen ook.

Wat kun je doen?
Het proces van gewaarworden vraagt om een zuivere en positieve afstemming. Ben je bewust van je focus, door de dag heen. Blijf positief afgestemd. Visualiseer of kijk naar het oog van de vulkaan. Dat is je speelveld, daar ben je safe. Stay safe.
Kijk naar de prachtige verbeteringen op onze planeet, helder water, dieren die terugkeren, de atmosfeer die helder wordt... Voorheen leken deze veranderingen onmogelijk.
Weet dat er nu legio oplossingen klaar staan om te manifesteren. 

Hoe gaat het met jou? Red jij je?
Om je trilling te verhogen en hoog te houden zijn de Healing Arts frequenties gemanifesteerd. Om in het oog van de storm te blijven of terug te keren in de stilte is er hulp: de Sound Of Silence > SOS 2020 spray.
Onze Grounding Rescue is geupdated in Grounding+, gebruik deze als je meer rust en focus nodig hebt. Ook zijn er speciale producten om je te beschermen tegen bacteriën en virussen

Stay safe and sound!

Hartelijke groet,
Nancy Jacobs
      11-03-2020 13:13     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.