Radiate your Self Radiate your Self
Radiate your Self Radiate your Self
Radiate your Self
Krachtig jezelf zijn en blijven voor invloeden van buitenaf zoals straling of drukte, versterkt je afweersysteem.
€ 27,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Radiate Your Self 

Ontvang een gratis Mini Grounding spray t.w.v. 8.95,
deze aanbieding geldt tot 11-11-23


Alles om je heen waar je overgevoelig voor bent verzwakt jouw energie. Wil jij in jouw kracht zijn en bij jezelf kunnen blijven? Deze spray helpt je om jouw energieveld zo sterk te maken dat je geen last meer hebt van 'vreemde' energie zoals straling (telefoons, wifi en computers). Ook als er veel mensen of andere drukte om je heen is, blijf jij in jouw energie. 


Krachtig jezelf zijn en blijven voor invloeden van buitenaf, versterkt je afweersysteem

'Waar ik ook ben, ik voel me krachtig.'


Bescherming bij straling en omgevingsstress, versterkt het afweersysteem

Veel (zon)licht, bewegen, puur eten en zuivere gedachtes en dát is goed zorgen voor jezelf. Maar, er kunnen meerdere redenen zijn die de weerstand verminderen; spanningen, onrust en emoties. Deze kunnen ook veroorzaakt worden door schadelijke invloeden van straling. Straling is een zeer grensoverschrijdende en indringende vorm van energie. En houd geen rekening met jouw subtiele energievelden maar werkt er dwars doorheen. Daardoor kan straling een verstorende invloed hebben op je energieveld. Wie gevoelig is, kan hierdoor pijn in het lichaam, hoofd of hart ervaren, maar ook misselijkheid, stress of chaos in het denken.
Ook omgevingsstress trekt een zware wissel op onze weerstand. Deze spray ondersteunt nu ook jouw immuunsysteem en beschermd je voor ziekteverwekkers en omgevingsstress.

Vibrate at the highest Love Frequency possible


Bescherming voor straling en elektrosmog

Straling en elektrosmog zijn voor het menselijk lichaam een steeds grotere bron van stress. Stress is een zware belasting voor het lichaam en vaak een veroorzaker van ziekte. Helaas zijn mobieltjes, steeds snellere netwerken en WIFI niet meer weg te denken uit ons leven.
Daarnaast is er dagelijkse omgevingsstress door alles wat je, buiten jouw invloedssfeer, als hinderlijk ervaart en waar je dus niets aan kunt doen. Dit kunnen geluiden zijn maar ook mensen om je heen. Je kan iemand anders niet veranderen. Maar je kunt er wel anders mee om leren gaan. In de praktijk zien we bijvoorbeeld mensen met relatie- en familie stress en werk- of schoolstress. Deze storende omgevingsinvloeden verstoren de rust en halen persoonlijke gedachten vaak onderuit. Dat brengt hooggvoelige mensen sneller uit balans.


Radiate Your Self nu ook voor omgevingsstress

Vooral mensen met een extreem hoge gevoeligheid (Lichtwerkers, Hsp’ers en bijvoorbeeld mensen met PTTS, een autisme spectrum- of bipolaire stoornis) ervaren vaak serieus sneller en meer omgevingsstress. Dit is een steeds groter wordende groep mensen. Zij zijn op zoek naar een ondersteuning om beter in balans te blijven.
Meestaal adviseer ik de spray: Radiate Yourself spray van Healing Arts. Deze beschermende spray is in  2011 gemanifesteerd toen Japan door een natuurramp werd getroffen en de kerncentrale van Fukushima zwaar werd beschadigd. Ondertussen zijn we 10 jaar verder en is er veel verandert in de wereld. Daarom een update van de ze frequentie om iedereen met omgevingsstress nog beter te kunnen ondersteunen. Want het is helder: hoe beter jij in je vel(d) zit, hoe hoger jouw frequentie en hoe minder last je hebt van alles om je heen.
 

Radiate Your Self voor een krachtiger afweersysteem

Ons afweersysteem heeft veel te verduren, door lockdowns, mondkapjes, minder zonlicht, minder sporten en beweging, ziekteverwekkers en mogelijke medicatie. Een goed werkend afweersysteem houd ons gezond. Deze spray stimuleert het afweersysteem en maakt het krachtiger zodat je beter beschermd bent tegen vermoeidheid en ziektes.
 

Werking van de Radiate your Self spray   

 1. Jouw eigen lichttrilling wordt krachtiger

  Deze frequentie brengt de begrenzing terug in de cellen, in het lichaam en in de subtiele lichamen. Het is jouw bewustzijn of eigen lichtkracht die deze begrenzing geeft. Jouw begrenzing versterkt, zodat je beter om kunt gaan met alle vormen van straling.
 2. De trilling van jouw lichaam neemt toe

  Geeft ook ordening aan je energievelden of auralagen. Wat er feitelijk gebeurt, is dat de trilling van de substantie (3D-materie) verhoogd wordt naar de trilling van de 5D-substantie. Hoe hoger de trilling van je lichaam is, hoe minder straling van invloed is op jou.
 3. Nieuw: beschermt je tegen invloeden van buitenaf

  De frequentie geeft geborgenheid en bescherming bij kwetsbaarheid. Ook als er veel op je afkomt blijf jij in je kracht en houdt de regie. Wat er ook gaande is. En doordat je beter beschermd bent tegen indringende informatie en ideeën of invloeden van anderen, blijf je op je eigen pad. Zo kun je doorgroeien en jouw volgende stap zetten.
 4. Nieuw: versterkt jouw afweersysteem

  het immuunsysteem gaat gebukt onder steeds meer prikkels en dit geeft stress. De spray versterkt jouw afweer en hoe beter jouw afweersysteem werkt, hoe minder vatbaar je bent voor stress en ziekteverwekkers.


 

Beschrijving

Straling is een energievorm die zeer grensoverschrijdend en indringend is. Straling houdt geen rekening met jouw subtiele energievelden (de aansturing van je fysieke velden, je gevoels velden en je mentale velden), maar werkt er dwars doorheen. Daardoor kan straling een verstorende invloed hebben op je energieveld en heeft het bijvoorbeeld een directe werking op het bloedbeeld bij mobiel bellen. Wie heel gevoelig is, neemt direct waar dat bijvoorbeeld het werken achter een computer (WIFI!), of het mobiel bellen, pijn geeft in het lichaam of in hart en handen. Iemand kan ook hoofdpijn ervaren, misselijk worden, zich gestrest voelen of chaotisch worden in zijn hoofd.

De NEW Radiate Your Self brengt de begrenzing terug in de cellen, in het lichaam en in de subtiele lichamen. Het is het bewustzijn van de Ik Ben of eigen lichtkracht die deze begrenzing geeft. De NEW Radiate Your Self versterkt het contact met je eigen lichtkracht, zodat je beter om kunt gaan met alle vormen van straling én met alle vormen van indringende informatie (websites, films, tv etc.). De bescherming werkt op de celstructuur, de aura, de hersenen, kortom in alle lagen.

De NEW Radiate Your Self geeft ook ordening aan je energievelden of auralagen. De werking is blijvend als je je meer bewust wordt van je eigen lichtkracht en beseft dat deze trilling en lichtkracht hoger is dan welke vorm van straling ook. Je lichtkracht is jouw directe verbinding met de Bron. Als je de Radiate Your Self langere tijd gebruikt, ondersteunt hij je om je meer met je eigen Bron te verbinden, zodat je op langere termijn veel minder gevoelig bent voor alle soorten van straling. Wat er feitelijk gebeurt, is dat de trilling van de substantie (de 3D-materie) verhoogd wordt naar de trilling van de 5D-substantie. Hoe hoger de trilling van je lichaam is, hoe minder de straling van invloed is op jouw ‘stralingsveld’.

Bij het gebruik van deze spray schreef een persoon over de veranderingen die het haar bracht. Zij is zeer gevoelig en ervaart zichzelf meer als yin (ontvangend) dan yang (uitgaand). Daardoor is zij zeer gevoelig voor indringende energie en informatie. Dit geldt niet alleen voor personen, ook de aarde, de planten en de bijen reageren op straling. Zij schrijft: ‘Ik voel ook het verdriet van de straling zelf, die ik heel vaak oppik, zowel vanuit de aarde als vanuit de ether. Ook straling is oorspronkelijk een natuurlijke goddelijke energie, die afgesplitst wordt en daardoor (onder andere) verdriet draagt. Ik voel de thema’s onmacht en macht, mannelijk tegen over vrouwelijkheid (straling is heel erg yang) en weerstand tegen de straling. Ik zie grijze lagen in mezelf oplichten en voel een diep gevoel van lamgeslagenheid, moeheid en verkramping in mijn lijf. Geometrische vormen van licht beginnen in en om mijn lijf te bewegen. Ik moet de eerste dagen veel huilen en dat voelt goed.
Als ik de spray vasthou, voel ik een enorme zachtheid in en om me heen. Ik voel een vertrouwen in mijn eigen lichtkracht die zacht en sterk tegelijkertijd is en die helder en standvastig is. Het is een energie waar zelfs ik niet omheen kan. Ik voel voor het eerst sinds lang een tinteling door mijn voeten en benen en in mijn wervelkolom komt een stroom op gang.Wat fijn deze spray, voor mij en voor andere personen die hoogsensitief of stralingsgevoelig zijn, maar ook voor de aarde. Ik voel een potentie van een sterk krachtveld om me heen, wat van binnenuit gevoed wordt.‘

Gebruiksadvies

Spray direct in de mond. Eén keer sprayen is voldoende. Neem de tijd te om te voelen wat er in je lichaam gebeurt, en stem af op jouw eigen sterke lichtkracht. Gebruik de spray 3-5 keer per dag gedurende enkele weken. Langdurige inname is essentieel, het verdiept je bewustzijn en verankert de veranderingen in jezelf.


 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.