De vaccinatie tornado en het effect van de honderdste aap op het morfogenetisch veld 

  • Weet jij je goed staande te houden en bij jezelf te blijven in deze tijd turbulente tijd?

  • Doorstaan jouw relaties de 'vaccanatie tornado'? 

  • Zin in een korte visualisatie die je altijd en overal kan doen, om bij te dragen aan het morfogenetische veld?

Onze leefwereld verandert in rap tempo. Wat eens vaccins waren, waarvan we al weten hoe schadelijk deze zijn, is de huidige versie er eentje met een hele andere samenstelling. We kunnen niet van een andere klasse spreken, zoals we gewend zijn bij geneesmiddelen. De werkende stof grijpt namelijk ook in op DNA-niveau. We spreken van gen-therapie.

Dat is nieuw. Nieuw is ook dat er zoveel reclame voor een farmaceutisch middel wordt gemaakt. Het is in Nederland bij wet verboden voor de farmacie om reclame uitingen te doen. Dit is nu overgenomen door de overheid en bedrijven als Heineken.

Ook nieuw is, dat er een groot algemeen bevolkingsonderzoek plaatsvind naar de effecten en bijwerkingen van een nieuw middel. Altijd vindt farmacologisch onderzoek plaats in klinische onderzoekcentra waar proefpersonen, tegen betaling, protocollair en minutieus worden gevolgd. Er gaan jaren onderzoek aan vooraf voordat een nieuw middel wordt voorgelegd aan de landelijke geneesmiddelen autoriteit. Wordt een middel goedgekeurd, pas dan mag het door geregistreerde artsen worden voorgeschreven.

We hebben nog steeds te maken met een middel wat volop in de onderzoeksfase zit. Het middel is ruim beschikbaar gesteld om zoveel mogelijk mensen in korte tijd te injecteren. In pop-up tenten, tijdens feestjes, festivals en deur-aan-deur geklop. Het neemt tornado-achtige vormen aan. Met als resultaat is dat ‘doelgroepen’ onvoldoende worden geïnformeerd en nu ontgoochelt zijn en zich voor de gek gehouden voelen. De jongeren, de vakantievierders, mensen die in de veronderstelling waren direct volledig beschermd te zijn en toch positief testen en ziek worden en sommige overlijden.

Voor iedereen die dit leest en zucht: ‘ja, dat wist ik allemaal allang…’ behoort tot de groep mensen zijn zich altijd bewust geweest van wat er speelt op het wereldtoneel. Of zijn zich de afgelopen tijd hiervan bewust geworden. Zij weten zeker dat zij ervoor kiezen dit middel niet te  nemen. De andere groep mensen zijn zich hier, nog, niet van bewust. Zij geloven in een eerlijke overheid, een zuivere medische wereld en een pandemie veroorzaakt door Covid19. Zij willen zekerheid: twee keer ingeënt worden en als het later nodig blijkt, een tweede, derde en eventueel een volgende keer.

Deze twee groepen staan recht tegenover elkaar. Ik hoor mensen zeggen: ‘Mijn partner denkt er anders over, maar ik zeg niets meer, ik wil geen ruzie’. Mensen willen geen ruzie, willen elkaar in hun waarde laten. Dat vergt veel, op relationeel niveau. Maar wat als de overheid er  nog een schepje bovenop doet? Vaccinatie is al verplicht in Indonesië, de Filipijnen en bij steeds meer bedrijven als zakenbank Morgan Stanley, Black, voor zorgwerkers, iedere dag komen er wereldwijd nieuwe wetten en regels.
Wat nu dit aantal ernstige- en zeer ernstige bijwerkingen verder oploopt en deze op een dag groots naar buiten komen?

Het effect van de honderdste aap op het morfogenetisch veld
Ergens de komende weken zou het ‘effect van de honderdste aap’ kunnen ontstaan. Het effect van de honderdste aap verschijnsel toont aan dat wanneer voldoende mensen zich bewust van iets worden, dit effect heeft op het collectief bewustzijn. 
 
De honderdste aap
De bioloog Rupert Sheldrake heeft het over een morfogenetisch veld waarin alle informatie is opgeslagen in de vorm van vibraties. Het morfogenetisch veld ‘dank je’,  groeit als iemand die woorden uitspreekt – of ze zelfs maar denkt. Hoe sterker een morfogenetisch veld, des te gemakkelijker wordt het voor ieder ander om die specifieke woorden uit te spreken en des te waarschijnlijker zal dat gebeuren. Een voorbeeld hiervan is het fenomeen van de honderdste aap, dat voor het eerst werd waargenomen aan het eind van de jaren vijftig van de vorige eeuw, op een Japans eiland. Een groep gedragswetenschappers merkte op dat apen op het eiland hun zoete aardappelen wasten voor ze ze opaten. Waarschijnlijk was één van hen hiermee begonnen en bootsten de anderen zijn gedrag na. Ze moeten hebben ontdekt dat de smaak van een gewassen aardappel veel beter was dan van een ongewassen exemplaar. Uiteindelijk waren er honderd apen op dat eiland die op deze manier aten. Toen gebeurde er iets fascinerends: plotseling gingen apen op een ander eiland ook hun aardappelen wassen; maar ze begonnen hiermee niet één voor één, zoals op het eerste eiland, maar alle tegelijk, alsof de dieren daar hun verteld hadden over hun ontdekking. Er was echter geen contact tussen beide groepen geweest. Middels dit fenomeen valt de theorie achter het morfogenetisch veld uit te leggen. Door het gedrag van de eerste groep apen ontstond een veld van vibraties dat de informatie bevatte ‘gewassen aardappels smaken lekker’. Bij een bepaalde kritische massa (de honderdste aap) werd het veld sterk genoeg om deze informatie op anderen over te dragen.
 
 
Wat betekent deze bewustwording voor het morfoGENetische veld van vaccinatie en de pandemie?
Als er een toenemende groep mensen zich bewust wordt dat de pandemie in feite een plandemie is, heeft dit effect het collectieve bewustzijnsveld.
De toegevoegde energie van de zoveelste mens die groeit in dit bewustzijn, zorgt voor een doorbraak. Het omslagpunt is dus als er dan nog één persoon meer is die zich van de wereld agenda bewust wordt. Een morfologisch veld wordt versterkt waardoor die bewustwording door bijna iedereen wordt opgepikt! Deze theorie stelt dat dus dat er een uitwisseling van informatie door groepen van gelijkaardige morfische eenheden plaatsvindt, via morfologische velden, die een collectief geheugen vormen. Dat is het effect van de honderdste aap en waar diegenen die nu ontwaakt zijn, allemaal aan hebben bijgedragen.

Wil jij bijdragen aan dit veld? Je kunt dezez meditatie meerdere keren per dag, altijd en overal :) uitvoeren.
 
Stem in meditatie af jouw zielsverlangen naar VRIJHEID

Vrijheid van keuze
Vrijheid van denken, spreken, reizen, werken ...

 
  • Tune in op jouw veld van vrijheid
  • Voel vrede en licht (die ontstaan) in jouw hart
  • Voel hoe krachtig dit is en laat dit in jouw hele lijf voelbaar worden
 
Versterk je energieveld met positieve gedachtes en gevoelens.

Als je gedachtes afdwalen en je bent je bewust van negativiteit,
kies dan voor een positieve gedachte.
 

Voor ondersteuning naar een hoger bewustzijn in deze stromachtige tijd zijn de LOVE sprays ontwikkeld
  • Zo helpt Sound of Silence je bij ‘S.O.S. momenten’ om vanuit je innerlijke stilte, opnieuw contact te maken met je intuïtie en innerlijke wijsheid.
  • Nataraja ondersteund de transformatie van negatieve gedachten, angst en depressieve gevoelens naar positiviteit en wakkert je levensenergie weer aan.
  • Love Life steunt je om opnieuw aan te sluiten op jouw zielsverlangen en je te verbinden met het collectieve veld van liefde.
  Nancy Jacobs     14-07-2021 11:24     Reacties ( 3 )
Reacties (3)
 Vanessa -  26-07-2021

Dank je wel voor deze kijk op de situatie. Geeft inderdaad weer hoop en zicht op Licht aan t eind van de tunnel!

 Francien Klomp. -  26-07-2021

Fijn om dit te lezen in deze moeilijke tijd.Zo voel Ik het ook.maar toch voel ik nu ook hoop.!

 Hub -  26-07-2021

Als je gedachtes afdwalen en je bent je bewust van negativiteit, kies dan voor een positieve gedachte... Bij het lezen van deze blog werd ik me bewust van negativiteit, bewust van de ellende die ik in mijn directe omgeving zie en heb gezien als gevolg van besmettingen met het rondgaand virus. Mijn positieve gedachte is dat de wetenschap ook vooruit is, maar niet onfeilbaar. Net als het geloof dat een regering niet altijd 'eerlijk' is, maar het nooit voor iedereen 'goed' kan doen, als een enkel persoon dat al niet lukt, hoe kan een regering dat dan. Ik ben blij dat ik de vrijheid heb gehad om te onderzoeken, zonder direct aan te nemen wat de een of de ander voorlegt als feiten. Blij dat ik de vrijheid heb om te hebben kunnen kiezen om mezelf te beschermen tegen de ellende die rondwaart, met positiviteit, gezonde nieuwsgierigheid en uiteindelijk ook feilbare wetenschap. Blij dat iedereen die mij lief is, zelf zich heeft kunnen informeren en zijn eigen keuze heeft kunnen maken, met of zonder hulp van feilbare wetenschap. Mijn positieve gedachte is dat ik blij ben in vrijheid te kunnen kiezen een realist te zijn. Van alles dát meenemend wat mij dient, los te laten wat me terughoudt. Een aura heeft vele kleuren en is net als het leven niet zwart-wit. Bedankt dat je deze realisatie in mij hebt doen ontstaan, in alle vrijheid.