Animal Healing 9
Animal Healing 9
Dieren zijn prachtige vertegenwoordigers van de oeroude wijsheid die IS. Animal Healing 9 brengt een dier weer in contact met deze wijsheid. Als wij mensen dit flesje innemen, dan is het voor ons...
€ 19,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Dieren zijn prachtige vertegenwoordigers van de oeroude wijsheid die IS. Animal Healing 9 brengt een dier weer in contact met deze wijsheid. Als wij mensen dit flesje innemen, dan is het voor ons gemakkelijker om open te staan voor de diepe universele wijsheid die het dier vertegenwoordigt.
Deze diepe wijsheid is vertegenwoordigt in het bloed. Het is de levende wijsheid van het universum dat verleden, heden en toekomst als een moment van het nu in zich draagt.
We citeren hier een fragment van de sessie die Irene van Leeuwen met haar paard Ganthi had: ‘Durf jij alles los te laten, waarvan jij tot nu toe dacht dat het jou houvast bood?’ Vervuld van liefde en zachtheid kijkt Ghanti mij aan. Hij voelt dat ik dit graag wil, maar ook moeilijk vind. ’Wij zijn er om jou daarbij te helpen. Wij zijn er om jou te helpen om voorbij te komen aan jouw zelfopgelegde beperkingen. Dit is een Tijd van Ultieme Groei. Als jij jouw hart volgt, dan kan niets jou meer belemmeren om volledig jezelf te zijn’.

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.