Animal Healing 7
Animal Healing 7
Animal Healing 7 maakt dat dieren zich weer veilig voelen in zichzelf, in hun eigen centrum en zijnskwaliteit. Dit flesje gaat over het terugkrijgen van bestaansrecht. Veel dieren is hun bestaan...
€ 19,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Animal Healing 7 maakt dat dieren zich weer veilig voelen in zichzelf, in hun eigen centrum en zijnskwaliteit. Dit flesje gaat over het terugkrijgen van bestaansrecht. Veel dieren is hun bestaan ontnomen of zijn door mensen als ‘mindere’ behandeld. Soms reageren mensen hun eigen onvermogens af op het dier. Dat maakt het voor een dier heel onveilig, omdat het geen relatie ervaart tussen eigen gedrag en dat van het baasje. Dit genereert patronen van afhankelijkheid en gehoorzaamheid uit angst. Nummer 7 geeft dieren hun gevoel van eigenheid en eigenwaarde weer terug.
Het flesje helpt om de fight-flight-reactie los te laten uit het lichaam. Het flesje helpt ook trauma’s los te laten uit vorige levens.
Het dier vult zich met zichzelf en ervaart de huid weer als stevige begrenzing van zichzelf. Dit maakt dat binnendringers zoals teken en vlooien zich niet aangetrokken voelen tot dit dier.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.