Animal Healing 11
Animal Healing 11
Dieren hebben eigenlijk makkelijker toegang tot het veld van universeel weten dan mensen. De ogen van dieren bevatten zo’n diepte, warmte en groot universeel liefdesveld. In die zin is deze...
€ 19,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Dieren hebben eigenlijk makkelijker toegang tot het veld van universeel weten dan mensen. De ogen van dieren bevatten zo’n diepte, warmte en groot universeel liefdesveld. In die zin is deze doos met frequenties net zo goed voor mensen te gebruiken als voor dieren. Maar het is een helende doos voor dieren omdat de dieren hun waardigheid en wijsheid terug krijgen en het geeft je als mens de kans om die verschuivingen in een dier te ervaren en zo je eigen veld van overtuigingen bij te stellen en te veranderen. En waar jij als mens verandert, verandert iedereen om je heen in zijn relatie ten aanzien van dieren. En waar jouw huisdier verandert, heeft hij ook diepe invloed op mensen om hem heen en hun gevoel naar dieren.
Animal Healing 11 verbindt een dier met zijn zesde chakra en opent het veld van wijsheid. Het helpt een dier om een nieuwe verbinding te ervaren met de eigen voorouderlijn en het collectieve veld van dieren. Het dier kan diepgaand contact maken met zijn eigen liefdesveld, zijn unieke Zijn en zijn speelsheid en liefde is weer een uitdrukking van het unieke karakter van het dier.
Nummer 11 helpt dieren ook om een diepere verbinding aan te gaan met de aarde en de lagen in de aarde. En met de informatievelden van bomen, water, wind en natuur. Zoals wij mensen diep ademhalen in een fris, zuiver bos, zo kan ook een dier opnieuw diep ademhalen en zich verbonden voelen met alles om hem heen.
Ook dieren ervaren schoonheid, kleuren, muziek en zijn zelf een expressie hiervan in hun verschillende vormen, kleuren en geluiden.
Als mensen nummer 11 innemen, versterkt het hun telepathische communicatie met dieren.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.