Serie Aurora - Jezelf zijn (basis serie)
Serie Aurora - Jezelf zijn (basis serie)
Deze serie helpt om eerlijk te zijn naar jezelf zijn, angst onder ogen zien en blokkades te helen. Luisteren naar je innerlijke waarheid geeft ontspanning.
€ 195,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 • Deze serie ondersteunt je om in je dagelijkse omgeving te luisteren naar je gevoel en innerlijke stem die trilt in je hart vanuit het Hoger Zelf en zich baseert op neutraliteit en liefde.
  De serie legt oude, verborgen lagen van wijsheid bloot en heft de sluier van onwetendheid op. Dat wil zeggen dat er verborgen blokkades, belemmeringen aan het licht komen. Voelbare blokkades worden vergroot en het wordt mogelijk ontluikende wijsheid in te zetten voor heelwording. 
  .
 • Leven vanuit het hart met een transparant denkvermogen. De remedies ondersteunen een persoon om emoties en gedachten gebaseerd op angst en dwang of gebaseerd op normen los te laten.
  De flesjes helpen stuk voor stuk om de organen, chakra's en aura lagen te reinigen van familieconditioneringen, angst, normen en om met meer plezier jezelf te zijn.

  Zij helpen je om jezelf te uiten en om de eigen (innerlijke) waarheid te spreken in werk, relaties en seksualiteit.
   
 • De flesjes ondersteunen je om het fysieke lichaam als jouw veilige basis te ervaren en waarderen. Zo leer je steeds beter jouw eigen gevoel te voelen, om trouw te zijn aan jezelf, om innerlijke rust te vinden, om jezelf te zijn.
   
De 12 Aurora remedies zijn toepasbaar als chakra-remedies voor het eerste tot en met het twaalfde chakra.
Aurora 1 ondersteunt de werking van het eerste chakra en de doorwerking op onder andere bijbehorende organen en merdianen. Ieder nummer van de Aurora remedies correspondeert met het bijbehorende chakra en heeft een specifieke werking op deze chakra en een verdere werking op het gehele organisme. Aurora 1 geeft meer vrij van haar wijsheid/trillingen.

De 12 remedies ondersteunen om te transformeren naar meer liefde, van zelfloos zijn: het nieuwetijds-bewustzijn. 
Je ervaart hoe jij je steeds meer opent voor je spiritualiteit terwijl je ook makkelijker in je fysieke lichaam aanwezig bent of geaard bent.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.