Serie Aurora
Serie Aurora

Vergroten spiritualiteit, aanwezig zijn in fysieke lichaam, aarden

€ 192,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De serie Aurora is een serie remedies die oude, verborgen lagen van wijsheid in de mens blootlegt, aanreikt, en de sluier van onwetendheid opheft. Dat wil zeggen dat er verborgen blokkades, belemmeringen aan het licht komen en/of het bewustzijn op zicht –en voelbare blokkades wordt vergroot en wordt het mogelijk ontluikende wijsheid in te zetten voor heelwording.

Er is een verbinding tussen de lichttrilling in de flesjes en krachtplekken op aarde. De wijsheid en trilling van de flesjes, en vanuit de krachtplaatsen, komt in fases vrij. De tijd op aarde en de mensen zijn nu zover dat meer wijsheid ontsloten kan worden. De trillingen van de flesjes blijken nu niet alleen verbonden met energiepunten in het lichaam; de chakra’s zijn ook verbonden met energieplekken op aarde.

De Aurora remedies werken op de chakra’s en op de aura lichamen. De Aurora remedies zijn chakra-remedies voor het eerste tot en met het twaalfde chakra. De Aurora remedies ondersteunen een mens om te transformeren naar meer liefde, van zelfloos zijn: het Christusbewustzijn. Leven vanuit het hart met een transparant denkvermogen.

De remedies ondersteunen een persoon om emoties en gedachten gebaseerd op angst en dwang of gebaseerd op normen los te laten. De remedies ondersteunen deze persoon om het eigen gevoel te voelen, om trouw te zijn aan zichzelf, om innerlijke rust te vinden, om zichzelf te zijn. Zij helpen hem om zichzelf te uiten en om de eigen (innerlijke) waarheid te spreken in werk, relaties en seksualiteit.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.