Leer healen in 6 dagen en  blijf hoog in frequentie

Verlang jij naar een sprong in bewustzijn?

Toen ik door Joanne van Wijgerden, de grondlegster van Healing Arts, na mijn eerste sessie, werd uitgenodigd om deel te nemen aan de opleiding, reageerde ik verrast en ook ietwat geïrriteerd. 'Pfff, nóg een opleiding, nog een opleiding erbíj? Ik ben juist halverwege mijn vierde opleiding, Cranio, en ben eerder toe aan een opleidingssabbatical ;). Ik ben mijn praktijk aan het opzetten en ik draag de zorg voor een peuter'. Joanne antwoordde: 'De modules zijn verdeeld over zes dagen in drie maanden, dat kun je. En je kunt het prachtig combineren met al jouw vaardigheden en technieken'.

Mijn hart resoneerde krachtig maar hoe kun je leren healen in zes dagen?

Ik vond het verstandelijk niet direct de slimste move om een nieuwe opleiding te starten. Maar toen ik energiek naar buiten liep en in mijn auto stapte, raasden de gedachten door mijn hoofd. Toen ik een paar minuten later de snelweg op reed, wist ik het al. Het gevoel was heel sterk. Ik wist dat dit mijn leven zou veranderen.
(In een ander blog schrijf ik over mijn allereerste Healing Arts sessie waar deze uitnodiging op volgde. Kort gezegd gaf deze me het gevoell van thuiskomen. Op Aarde, bij mezelf en bij mijn missie).

Tijdens de rit naar huis dacht ik na over opvang voor mijn zoontje, over het pauzeren van mijn Cranio opleiding en over de wonderlijke frequenties die Joanne maakt en die zo een grote rol speelden tijdens heling en bewustzijnsgroei.
Een paar weken later reed ik opnieuw dezelfde weg en stapte ik enthousiast de cursusruimte binnen. Er waren ongeveer twintig mensen en direct ontmoette ik een van mijn latere hartsvriendinnen. De informatie die Joanne overbracht was écht verassend nieuw voor me. Het leek of ze verschillende healing methodes zo had ‘versimpelt’ en dat door het gebruik van de frequenties, de omvang van ons bewustzijn ontzettend toenam. Na Joanne’s uitleg van een nieuwe healingstechniek, volgde er altijd een voorbeeldsessie met een van de cursisten en daarna gingen we in tweetallen oefenen. Het is geen geheim dat de flesjes met lichtfrequenties zo krachtig zijn. We leerden met deze flesjes te werken, in de ruimte tijdens een opstelling maar paste ze ook direct toe op het lichaam of in de aura. Tijdens de oefen sessies met de flesjes beschikten we over enorme informatie velden zodat we met veel helderheid en afstemming trauma’s en zielenpijn konden helen.
Iedere maand was ik twee dagen in training en tussendoor zochten we elkaar op om te oefenen. Het voelde zo fijn samen, als zielen familie, zo puur en gelijkwaardig. Het was prachtig om te zien hoe ieders heldere vermogens week na week groeiden en onze zintuiglijke waarneming sterker werd. Onze groep lichtwerkers ging door naar de volgende module en de volgende. Door oefensessie en het zo zuiver mogelijk houden van ons veld, transformeerden we van ruwe diamanten die meer en meer gingen glinsteren. En in ons geval transformeerden we ook nog tot Healing Arts therapeut.

De waarheid over 'op frequentie blijven'

De Healing Arts opleiding gaf me niet alleen heel veel nieuwe informatie, inzichten en groei als Healer. Het hielp me ook een veel bewustere moeder te zijn. Het bracht mijn kwaliteiten als kindertherapeute verder naar boven. De opleiding volgde ik bijna 20 jaar geleden maar tijdens consulten kan ik nog altijd terugpakken op mijn ervaringen en kennis uit de training.

Maar het belangrijkste wat ik heb ervaren is het thuiskomen bij mezelf. De mensen uit mijn groep hebben daarin een hele belangrijke rol gespeeld. Ik heb kunnen voelen en ten volste kunnen ervaren om constant op mijn eigen, hoge frequentie te blijven. Dit is een levens groot geschenk. Mijn cliënten leer ik dit ook. Omdat in ieders leven nare dingen gebeuren en we ook met mensen samen leven, studeren of werken met een lager bewustzijn en een lagere trillingsfrequentie. Als we in ons krachtige liefdesveld kunnen Zijn, hebben we weinig of geen hinder van alles om ons heen. Ook kunnen we dan optimaal onze intuïtie volgen en veranderen van tijdlijnen. Dan wordt het écht leuk! Hierover schrijf ik binnenkort.

Onze intuitie wordt sterker en de vraag is: durf je erop te varen?

Ik neem je graag nog even mee terug naar dat hele sterke gevoel en weten, toen ik destijds bij Joanne wegreed en wíst dat de Healing Arts opleiding voor mij levens veranderend zou zijn. Ik heb er niet langer over nagedacht en ben begonnen. Ik heb al geschreven dat het me ontzettend veel gebracht heeft op persoonlijk vlak, in mijn praktijk maar daarnaast ben ik tien jaar geleden ook als freelancer gaan werken bij Healing Arts. Later als vennoot en in 2017 heb ik Healing Arts overgenomen en verspreid ik met hart en ziel de lichtfrequenties en Healing Arts opleiding. Het maakt me heel blij om dagelijks mensen te helpen te groeien in bewustzijn. De frequenties resoneren nog altijd zo sterk!
 

Leuk om te weten, de eerste module: leer healen in 6 dagen en blijf hoog in frequentie start binnenkort en jij kunt meedoen!

Die opleiding bestaat nog steeds uit 3 modules, de onderwerpen zijn aangepast aan deze tijd. Het leuke is dat er geen vooropleiding nodig is en dat de groep vaak is samengesteld uit mensen die meedoen puur uit interesse en voor hun eigen ontwikkeling. En er zijn mensen die verschillende opleidingen in dit veld hebben gevolgd. Als je hierover meer wilt lezen, klik dan hier.


P.s. Heb jij de opleiding al gevolgd? Het zou ontzettend leuk zijn als je in een reactie laat weten hoe je het hebt ervaren en wat het je heeft gebracht! Dank je!
  Nancy Jacobs     23-11-2020 13:45     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.