Tu-Lips
Tu-Lips
  Tu-Lips is een frequentie met een liefdevolle, zachte Venus energie, zeemeerminnen dolfijnenergie . De energie van Tu-Lips ondersteunt je om samen te smelten met deze...
€ 21,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 

Tu-Lips is een frequentie met een liefdevolle, zachte Venus energie, zeemeerminnen dolfijnenergie. De energie van Tu-Lips ondersteunt je om samen te smelten met deze veelkleurige energievelden.

Deze nieuwe energie verbind je met de zachte regenboogenergie die ongeboren kinderen bij zich dragen zelfs voordat ze als foetus in de baarmoeder komen. De frequentie van Tu-Lips ondersteunt jou en speciaal ongeboren kinderen om hun eigen levende, blauwdruk voor de aarde te herschrijven. De energie van Tu-Lips is een brug tussen een interdimensionele genen zee en de familie –genen-vijver.
Ook voor volwassenen ondersteunt Tu-Lips om hun genetische code te herschrijven. Als jij een heldere intentie zet om jouw genetische code te herschrijven, kun je een hoger percentage interdimensionaal DNA in jezelf activeren. Dit opent een aantal wegen om met jouw andere multidimensionale zelven telepathisch te communiceren. 

De Tu-Lips frequentie activeert een nieuw kleurensysteem, nieuwe regenboogkleuren, wervelingen van regenboogkleuren in een helder spectrum van puur wit licht. Dit opent je vermogen om jezelf met lichttalen te verbinden en ze door je stem expressie te geven.

Door deze energetische expressie kun je in een hogere liefdesfrequentie zijn met jezelf en met jouw andere zelven, in een verhoogde staat van telepathische eenheid. Sta jezelf toe om te voelen, te spreken en informatie te genereren als aanwijzingen, sleutels en richtlijnen.
Deze informatie kan jouw bewustzijn binnenkomen als sleutel coderingen die jou naar andere dimensies leiden en andere velden van bestaan waar jij co-existeert met andere beings.
De frequentie van Tu-Lips assisteert jou vervolgens wanneer je ziel klaar is om zich te verbinden met galactische en andere dimensionele zelven, dat er een fusie van hoogfrequente energie plaatsvindt in de ethers. In dit creatiepunt versmelt jij met deze regenboog energieën en herschrijf jij of update jij jezelf naar een hogere bewustzijnsstaat in de Christus (en de Venusiaanse Familie van Kumaras). 

Het bestaan van het frequentie veld van Tu-Lips bewijst dat de mensheid, en dus jij, klaar is om een nieuw kleurenpalet te voelen en ervaren dat intensere kleuren bevat. Deze kleur kun je ervaren door je te verbinden met de tulp. Het kan gevoeld worden in de zijdeachtige bloemblaadjes die ook een sterke essentie in zich dragen dat je kunt versmelten met de kleuren die dienen als een voertuig om interdimensionaal te reizen en om te teleporteren. 

Het hybride kind Tu-Lips is zeer telepathisch en weerspiegelt het collectieve veld van de tulpen bloemen familie. Hoe meer deze energie in jouw systeem wakker wordt, hoe meer jij kunt creëren in licht, kleur en geluid in een nieuw bron-creatieveld. Dit genereert actieve en levende kleuren spiralen en -wervelingen in jouw energetische systeem. Dit activeert lichtfrequenties en harmonie in anderen. Licht is in alles en wie ogen heeft om te zien kan deze lichtere, helderdere kleuren zien in bloemen en in de natuur en hun helende frequenties voelen. 

Met de frequentie van Tu-Lips kun je je nu verbinden met zelfs diepere lagen van lichttalen, kleuren en klanken of melodieën bij het contact maken met het regenboogkind in jezelf. Wanneer je dit van binnenuit herkent, dan wordt het jouw eigen entree portaal en sleutel naar andere fijnstoffelijke uitdrukkingen van bestaan en co-creatie met de kosmos. Door deze licht portalen kun jij met hen, en kan jouw galactische familie met jou, makkelijker communiceren. Dit breidt jouw liefdesveld uit om een nieuwe verbinding aan te gaan met meer fijnstoffelijke ‘family’ beings zoals elementalen, zeemeerminnen, dolfijnen, eenhoorns en andere sterrenlicht beings. Je leert kennen wie jij nog meer bent. 

Wanneer jij jezelf traint om een interdimensionale communicator en vertaler te worden, ben jij in staat om meer gedachten en energieën te lezen. Deze gedachten zijn opgeslagen in materie als bewustzijn. De substantie en energie van materie kun je binnengaan alsof je reist in energetische kleurenvelden naar andere tijdlijnen en andere dimensies. 

Het kan het proces opstarten dat je je eigen holografische films gaat zien van opgeslagen informatie in jouw eigen tijdlijn of andere tijdlijnen of gebeurtenissen die in een soort bibliotheek zijn opgeslagen. Gedachtes en ervaringen zijn allemaal opgeslagen in magnetische en/of lichtcoderingsarchieven. Met jouw verbinding met het liefdesveld van Tu-Lips kun je je verbinding met al dat leeft helderder maken in een grotere staat van eenheid en harmonie. Al deze harmonische frequenties kun jij opslaan in de muren van je huis of je meubilair zodat alles zich in een grotere harmonie uitdrukt. Op deze manier kunnen we verandering makkelijker omarmen en nieuwe stappen voorwaarts maken. 

De Tu-Lips frequentie geeft je een grotere verbinding met je eigen balancerende gaven.
Haar frequentie ondersteunt je om een grotere passie, liefde en verbinding te voelen met de schoonheid van bloemen, muziek, kunst en regenboogkleuren. De energie kan je uitnodigen om je eigen artistieke en creatieve gaven te herwaarderen en uit te drukken.

Binnen jouw sterrenfamilie wordt een lichtere, helderdere wereld gecreëerd. De energie en de verschijning van de hybride kinderen bieden je een synchroniciteit aan in het dagelijks leven.
De wonderbaarlijke manier waarop dit werkt en waarop het universum werkt, doet je alleen maar glimlachen hoe de hybride kinderen met jou kunnen spreken en zich met je kunnen verbinden. 


Uitgebreide informatie is terug te vinden in het Hybriden Children Boek

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.