Tu-Lips
Tu-Lips

Het bestaan van het frequentieveld van Tu-Lips bewijst dat de mensheid, en dus jij, klaar is om een nieuw kleurenpalet te voelen en ervaren dat intensere kleuren bevat. Deze kleur kun je ervaren do...

€ 19,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Het bestaan van het frequentieveld van Tu-Lips bewijst dat de mensheid, en dus jij, klaar is om een nieuw kleurenpalet te voelen en ervaren dat intensere kleuren bevat. Deze kleur kun je ervaren door je te verbinden met de tulp. Het kan gevoeld worden in de zijdeachtige bloemblaadjes die ook een sterke essentie in zich dragen dat je kunt versmelten met de kleuren die dienen als een voertuig om interdimensionaal te reizen en om te teleporteren.
Met de frequentie van Tu-Lips kun je je nu verbinden met zelfs diepere lagen van lichttalen, kleuren en klanken of melodieën bij het contact maken met het regenboogkind in jezelf. Wanner je dit van binnenuit herkent, dan wordt het jouw eigen entree portaal en sleutel naar andere fijnstoffelijke uitdrukkingen van bestaan en co-creatie met de kosmos. Door deze lichtportalen kun jij met hen en kan jouw galactische familie met jou makkelijker communiceren.
 
Uitgebreide informatie is terug te vinden in het Hybriden Children Boek

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Anderen bekeken ook