Transluca 10
Transluca 10

Het koninkrijk

€ 21,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Je bent zuiver van hart en geest en toch heb je ergens een angst opgeslagen. Waar je het hardst zorgt voor anderen, zit soms je eigen angst. Je angst is om het talent, dat nu nog in je sluimert, tnaar buiten te brengen. Omdat je dan dingen kunt waarmee je aardse aangeleerde vaardigheden overstijgt. Er is eenangst in je dat dat jou arrogant zal maken. En dat je dan toch je macht weer gaat gebruiken. Maar als je jezelf toestaat om vanuit liefde en zachtheid te zijn wie je bent en wat jij kunt, misbruik je het niet.
Transluca 10 staat voor het volledig doorlopen van de Kabbala, je hebt een wens en je hebt alles in huis om die wens te realiseren. Dit werkt in het klein en in het groot.
Transluca 10 kun je als een analysemiddel gebruiken: om al je levens te doorlopen en wat je in al je levens gedaan hebt. Je kunt er tijdreizen mee maken, in levens parallel aan je aardelevens. Het maakt dat je op meerdere plaatsen tegelijkertijd kunt zijn (multidimensionaal). Zo kun je spelen met tijd en veel doen in weinig tijd. Je krijgt verbinding met een deel in jezelf dat continu les krijgt op het niveau van het universum.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Anderen bekeken ook