Serie Manifesting Miracles
Serie Manifesting Miracles
Deze frequenties vergroten je sensitiviteit en helpen je tegelijkertijd om goed met je eigen gevoeligheid en Multi dimensionaliteit om te gaan. Je ervaart, als creator, hoe wonderen werken in je leven
€ 195,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De serie Manifesting Miracles is allereerst een ondersteuning om meer verbinding te voelen en ervaren en een directere relatie te krijgen met het proces van manifestatie van ‘wonderen’, door een proces van synchroniciteit op een manier die ver voorbij het bevattingsvermogen van ons driedimensionaal (3D) bewustzijn gaat.

De serie Manifesting Miracles versterkt jouw vermogen om in bewust contact te zijn met een veel grotere werkelijkheid van vijfdimensionaal bewustzijn en hoger.

De serie is een ondersteuning voor kinderen en volwassenen om aangeboren subtiele vermogens weer helder en actief in hun bewustzijn te krijgen. De oorspronkelijke multidimensionaliteit en vermogens om je eigen opgebouwde wijsheid te herinneren en informatie te downloaden in verbinding met planten, dieren, water, elven, eigenlijk alle aspecten van de schepping. Dat proces begint in de baarmoeder en volwassenen die dit proces van herinneren erkennen in zichzelf en ruimte maken in hun leven voor deze connecties, geven een bedding aan (hun) kinderen om hetzelfde te doen.

De serie Manifesting Miracles helpt je ook om om te gaan met de aspecten die multidimensioneel zijn met zich meebrengt: grenzen verdwijnen, je bent op meer plaatsen tegelijkertijd, je hoort anderen denken, ontmoeting en herkenning van jouw andere zelven zowel in aardse sferen als galactische sferen.

De flesjes vergroten je sensitiviteit, je voelt en ervaart veel meer in jezelf en bij anderen. De flesjes helpen je tegelijkertijd daarmee om te gaan met een groeiend besef en gevoel van liefde dat de ander jou reflecteert en andersom. De doos geeft je ook de basis in jezelf om je verankerd en veilig te voelen in je multidimensionaliteit en alle veranderingen die dat kan genereren in je leven.

Meer informatie vind je onder het tabje 'bijlage' bij de serie.
 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.