Meditatie & Integreren- Quantum Grounding Meditatie & Integreren- Quantum Grounding Meditatie & Integreren- Quantum Grounding tekening bij Blog Edwin Ligt
Meditatie & Integreren- Quantum Grounding Meditatie & Integreren- Quantum Grounding Meditatie & Integreren- Quantum Grounding tekening bij Blog Edwin Ligt
Meditatie & Integreren- Quantum Grounding
Verbinding met het grotere geheel, integratie Multi-dimensionaliteit in je lichaam, bewustwording van je potentie. Gronden van ervaringen na meditatie of sessie.
€ 27,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Quantum Grounding - Universele verbinding
Deze spray maakt je bewust van alle potentie die jij in je draagt. Alles waarvan jij dacht dat het buiten je lag, draag je ook in je. Doordat je dit beter kunt voelen, ben je meer afgestemd op jezelf en op het grotere geheel. Onze ziel is tegelijkertijd in meerdere dimensies aanwezig. Deze spray verbindt al jouw universele kwaliteiten en dat ga je voelen. Tijdens meditatie of na een Healing Arts sessie helpt deze spray je om jouw ervaringen krachtig te gronden.
'lk voel mijn volledige potentieel. lk manifesteer in co-creatie met het universum.'

Beschrijving
De spray Quantum Grounding integreert je multidimensionaliteit  in je fysieke lichaam. Hij is een ondersteuning om mens te zijn in de nieuwe tijd: jij die zich verbindt en verbonden voelt met het grote geheel. Jij verandert van wereldburger naar galactisch burger, in eenheid en verbinding met alles op aarde en het universum.
De spray Quantum Grounding doet twee dingen die tegenstrijdig lijken, maar juist een geheel vormen. Hij brengt je in directe afstemming met het galactische veld, met de sterren en andere universa op een hele heldere manier. Je kunt de andere werkelijkheden beter en soms rechtstreeks voelen, waarnemen en ervaren. Dat is jouw multi-dimensionaliteit, het tegelijk in meerdere dimensies en realiteiten aanwezig zijn. Dit geeft wederzijdse bevruchting van jouw andere zelven naar jou hier als mens en andersom.
Tegelijkertijd aardt de spray de multi-dimensionaliteit in je fysieke lichaam. Je lichaam gaat veel beter doorstromen en je voelt en ervaart dieper wie je bent. Dit is vijfdimensionele en hogere energie, een vloeibaar kristallijne energie, en heeft een krachtige doorwerking op het basischakra en je bekken (nog meer als je de spray op je stuitje gebruikt). Je wordt als mens ‘opgelijnd’ in een veel grootser veld van contact en universele verbinding, terwijl je stevig op aarde staan in het hier en nu. Angst en andere emoties spelen geen rol meer in dit veld van scheppende nulpuntenergie. Het krachtige liefdesveld in integratie met het fysieke lichaam geeft je een gevulde, positieve ruimte en versterkt je keuze om vanaf nu vooral door positieve ervaringen te leren en te groeien. Dit is tevens een fundamentele wens en innerlijk weten van kinderen van deze tijd.
De spray Quantum Grounding ondersteunt je om te vertrouwen op je gevoel en ingeving in het moment, omdat het je inzicht in het geheel van potentiële mogelijkheden vergroot. De spray Quantum Grounding is ook een krachtige ondersteuning voor heldere dromen! Voor het slapen gaan op je kruin sprayen en de intentie zetten om je nachtelijke avonturen te herinneren.

Aurabeschrijving
De eerste aurafoto laat ieand zien die streeft naar harmonie (groen in de aura) en contact heeft met zijn anderen zelven (bolletjes aan de bovenkant). Bij de tweede aurafoto, na gebruik van de spray, zien we in de helder roze energie recjtsboven de universele liefdesenergie. In de aura zijn nu paars, indigo en wit zichtbaar, kleuren die verwijzen naar hogere auralagen en contact met het galactische veld. De kleur indigo bovenaan in aura duidt op een sterke energie ontwikkeling vanuit het derde oog, dus een sterkere heldere waarneming.

Gebruiksadvies
Je kunt de spray toevoegen aan een glas water. Eén keer sprayen is voldoende. Gebruik de spray 3-5 keer per dag gedurende enkele weken. Probeer de tijd te nemen om te voelen wat er in je lichaam gebeurt, zodat je af blijft stemmen op datgene wat je wenst. Langdurige inname is essentieel, het verdiept je bewustzijn en verankert de veranderingen in jezelf.


Empower wie je bent en genereer meer geluk in je leven!


Ervaringen

"Na een diepe ervaring in de andere werelden of na een diepe meditatie, brengt de Quantum Grounding spray mij weer in het hier en nu terwijl hij alle ervaringen in mijn systeem integreert."

"De Quantum Grounding spray verbindt mij zowel met de aarde als met mijn thuisplaneten. Ik voel dat ik beter verbonden ben met mezelf en mijn buitenaardse deelaspecten. Ik ben werkelijk universeel. Dat ontroert mij"

"De Quantum Grounding spray is voor mij een krachtige ondersteuning voor heldere dromen!"

 


Blog door Edwin Ligt
De Quantum Grounding spray was één van de eerste sprays die ik lange tijd gebruikt heb. Hier had ik over gehoord bij een lezing en voelde me er meteen toe aangetrokken. Ik merkte dat met behulp van de remedie velden in mijn lichaam konden komen. Waardoor er nieuwe kwaliteiten van mezelf aan het licht konden komen. Nadat ik de spray ongeveer een maand gebruikt had, begon ik geometrische mandala's te maken. ​Ik heb tekenen en wiskunde altijd erg leuk gevonden. Dit is een mooie combinatie hierin. In het begin had ik niet echt door wat ik hiermee deed. ​Toen ik dit aan anderen liet zien maakten ze me duidelijk dat het meer was dan alleen een tekening. Maar dat het hologrammen waren met veel informatie.​ Langzaam ontdekte ik dat dit ook veel deed bij andere mensen. En kreeg ik steeds meer informatie over wat ik op papier aan het zetten was.​ Dit zijn velden die ik altijd in mijn systeem heb gehad. Echter kon ik daar nog niet mee werken. Doormiddel van de Quantum Grounding spray kon de informatie meer aarden in mijzelf​ en kon ik er ook mee werken. Nu geef ik workshops over de heilige geometrie. De Quantum Grounding spray gebruik ik veel bij anderen. ​
Zodat mensen de hoge frequenties van de heilige geometrie ook meer in hunzelf kunnen aarden. De spray kwam op mijn pad, op een moment dat ik niet wist welke kant ik op wilde. De spray heeft daarin voor mij veel duidelijk gemaakt.​​
Edwin Ligt - www.praktijkligt.com

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.