Pathara-ma 8
Pathara-ma 8
  De kracht van het nietsdoen of "gewoon zijn". Het inzien dat wij alles transformeren via ons zelf. De kracht tot scheppen is in ons. De zuivere informatie komt naar boven als...
€ 19,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 

De kracht van het nietsdoen of "gewoon zijn". Het inzien dat wij alles transformeren via ons zelf. De kracht tot scheppen is in ons. De zuivere informatie komt naar boven als we durven te voelen, bij onszelf te blijven en stil te zijn. Via ons fysieke lichaam (onze manifestatie van de hemel op aarde) en ons fijnstoffelijke fysieke lichaam transformeren wij en de omgeving volgt. Maar iedereen kan dat alleen voor zichzelf doen. Dat besef geeft een enorme rust en stopt de drang om de ander te moeten of willen helpen. 
Met de energie van Patharama 8 wordt het leven vriendelijker, socialer, simpeler omdat de druk van het hard (moeten) werken van de persoonlijkheid wegvalt. Dit geeft een diepe rust die mogelijk in eerste instantie saai lijkt, maar juist onbegrensde mogelijkheden voor ons opent: Een diepe liefde voor wie wij zijn, voor ons lichaam en de verbazingwekkende schoonheid van de schepping en de rol die de mens daarin heeft. 
De mannelijke en vrouwelijke hormonen in mannen en vrouwen komen in balans. Het voelen kan niet meer uitgeschakeld worden, waarmee wij geholpen worden geen pijn meer te veroorzaken.
Het voelend en waarnemend bewustzijn over de levensessentie in dieren, planten en stenen wordt vergroot.

‘Vanuit mijn voelend bewustzijn verbind ik mij met wie wij zijn en al wat leeft om ons heen.’

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.