Pathara-ma 6
Pathara-ma 6
  Onze taal is gebaseerd op de vorm. Onze taal zegt weinig over de inwoner van de vorm. Dat maakt dat we door de taal afgesneden kunnen raken van wie we werkelijk zijn. Daarnaast is het...
€ 19,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 

Onze taal is gebaseerd op de vorm. Onze taal zegt weinig over de inwoner van de vorm. Dat maakt dat we door de taal afgesneden kunnen raken van wie we werkelijk zijn. Daarnaast is het woord door onwetendheid verkeerd gebruikt. Na het nemen van Pathara-Ma 6 zal de taal zich meer vormen naar het inwonende zelf. We zullen, terwijl we spreken, meer de doener in de vorm kunnen voelen. Hierdoor wordt het makkelijker ons gevoel uit te drukken of uit te spreken wat we horen, zien, ruiken of voelen via onze huid. De taal wordt meer afgestemd op hogere energieën. 
Het voelen (voortkomend uit het hart) wordt in alle opzichten belangrijker en krachtiger. De helderziende vermogens komen onder beheer van het voelen, het wordt een voelend weten, een voelend horen en een voelend zien. 
Het instinctmatige handelen wordt onder beheer van het bewustzijn gebracht. Dat betekent dat we ook op dat terrein gaan voelen wat we anderen aandoen en het maakt ons verantwoordelijke voor al onze daden. Tegelijkertijd kunnen er geen vreemde energieën of entiteiten meer binnenkomen op instinctmatig handelen.

‘Mijn hart en gevoel staan centraal in al mijn handelen.’

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.