Pathara-ma 5
Pathara-ma 5
Pathara-Ma 5 wijst ons op de verantwoordelijkheid jegens nieuw leven. Deze remedie helpt ons herinneringen boven te halen van zwangerschap tot puberteit. Door deze herinneringen kunnen we...
€ 19,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Pathara-Ma 5 wijst ons op de verantwoordelijkheid jegens nieuw leven. Deze remedie helpt ons herinneringen boven te halen van zwangerschap tot puberteit. Door deze herinneringen kunnen we onderbewuste patronen oplossen. Het herinnert ons eraan hoe teer het lichaam is. En dat wij er liefdevol mee om moeten gaan op alle gebieden. Dit is ook een mooie lichtremedie voor conceptie, zwangerschap en de eerste levensjaren. Deze periode is vrij bepalend voor ons verdere leven omdat wij ons leven beleven vanuit de herinnering. Alles wat niet liefdevol heeft plaats gevonden kan nu genezen door bewuste herinnering, aandacht en liefde. Deze lichtfrequentie is goed tijdens ziekenhuisopname, medicijngebruik en inentingen. Het helpt wat gebeurd is weer op ziels niveau in balans te brengen. De ervaring te begrijpen en indien nodig te vergeven. Dit alles geeft ons weer meer verbondenheid met ons lichaam en levenspad. En liefde voor de incarnatie keuze die we gemaakt hebben.
Pathara-Ma 5 herstelt de breuk tussen denken en voelen en richt de sensoren van het lichaam naar binnen in plaats van naar buiten. Daarmee luister je beter naar je gevoel en informatie van het lichaam. 
Pathara-Ma 5 herstelt ook de keel om de innerlijke waarheid uit te spreken en angst hierop los te laten.

‘Ik luister naar mijn lichaam en innerlijke stem en spreek mijn waarheid.’

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.